Şocant: cum s-au răzbunat pe grădiniţă şi şcoală doi tineri din Nădab

Doi tineri din Nădab s-au răzbunat pe grădiniţa şi şcoala din comună, printr-o metodă proprie: au furat aparatura electronică.
Polițiștii orașului Chișineu Criș au identificat doi tineri, bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt calificat și tentativă de furt calificat.
În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că în noaptea de 26/27 decembrie 2017, tinerii de 22 și 18 ani, ambii din Nădab, au spart un geam de la grădiniţa din comună şi au intrat în sălile de clasă. Ei au furat un CD player. Prin aceeași metodă, au intrat şi în şcoala din Nădab, de unde au sustras două monitoare, o unitate centrală, o tastatură și un mouse. Extinzând cercetările, polițiștii au stabilit că în noaptea de 5 ianuarie 2018, cei doi, tot prin efracție au pătruns într-o altă locație a aceleiași unități de învățământ, fără însă a sustrage vreun bun pentru că au avut ghinion: s-a declanşat sistemul de alarmă.
Pe numele celor doi au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat (în formă continuată) și tentativă de furt calificat.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here