VEZI AICI Cum te ajută CCIA Arad să accesezi bani prin Programul StartUp Nation

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad s-a implicat în sectorul regional al startup-urilor prin accesarea unui program, Startup Plus, prin care va finanța o serie de firme noi și va asigura pregătirea celor care doresc să participe prin intermediul unor cursuri specifice. Dată fiind cererea foarte mare din domeniu și atenția din ce în ce mai sporită acordată Startup Nation, CCIA a ales să se implice mai departe și să vină în sprijinul publicului interesat, acordând și consultanță pentru scrierea și implementarea proiectelor pe această axă. „Dezvoltăm aceste parteneriate pentru a dispune de resursă umană profesionistă în serviciile pe care le oferim. Concret, am semnat un parteneriat cu acest furnizor privat de consultanță, o firmă din Cluj Napoca, RED VISION SRL, prin care ambele entități își pun experiența și expertiza în comun pentru a asigura servicii de consultanță pentru afaceri, la cel mai înalt nivel calitativ”, a declarat președintele CCIA Arad, Gheorghe Seculici.
Toţi cei care doresc să acceseze programul Startup Nation sunt invitaţi să se adreseze CCIA Arad, iar ulterior pașii le vor fi asistați pentru accesarea finanțării de 200.000 de lei și pentru implementarea unui proiect de succes. Concret, prin acest parteneriat se vor oferi servicii de consultanta pentru constituirea firmei, pentru alegerea domeniului potrivit de activitate, servicii de realizare a proiectului în funcție de nevoile clientului, depunerea proiectului și, după câștigarea lui, serviciile de consultanță pentru implementare și post-implementare.
„Acest parteneriat este o evoluţie normală a colaborării fructuoase avută până în acest moment cu CCIA Arad, colaborare ce a condus la câştigarea unui proiect POCU destinat Startup-urilor în valoare de aproximativ 2 milioane de euro şi la depunerea altor proiecte ce sunt azi în diverse faze de evaluare sau contractare. Ne propunem o deschidere față de cei aflaţi la început de drum în domeniul antreprenoriatului și mai mult, ne propunem să popularizăm această oportunitate în rândul cât mai multor categorii sociale. Și sigur, ne propunem ca spre finalul anului să avem cât mai multe proiecte de tip start-up câștigate în județul Arad”, a declarat Cosmin Mihălţan de la RED VISION SRL, partenerul CCIA Arad în proiect.
Prin intermediul acestui parteneriat, CCIA Arad se apropie în mod special de toți debutanții în afaceri întrucât ei au cea mai mare nevoie de un partener atunci când pornesc la drum. Începând de săptămâna viitoare site-ul CCIA Arad va pune la dispoziția celor interesați o secțiune dedicată, startup.ccia-arad.ro, unde se vor putea depune aplicațiile pentru un proiect.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here