Șocant: De duminică, arădenii rămân fără căldură în case

În timp ce Primăria Aradului are bani și nu-i poate cheltui, excedentul bugetar fiind de 44 milioane de euro la finalul anului 2017, arădenii riscă să rămână în frig pentru că CET Arad, care este patronat de Primărie, nu a plătit gazul.
Prefectura Aradului s-a implicat în rezolvarea situației și a organizat o comisie de dialog social pentru rezolvarea problemei SC CET Arad SA. Aceasta a avut loc la solicitarea liderului de sindicat al S.L.I. Termoelectrica Arad, Doru Lebădă. El a spus cî S.C. CET Arad S.A. se află într-o situație critică, riscând să nu mai primească gaz de la furnizorul C-Gaz Energie dacă nu plătește suma de 8,5 milioane de lei. Neachitarea banilor conduce la sistarea furnizării agentului termic și de duminică dimineața, de la ora 6,00 arădenii vor rămâne în frig în case.
Instituția Prefectului – Județul Arad a făcut demersuri în vederea informării ministerelor de resort din cadrul Guvernului României cu privire la situația creată.
Soluția imediată a continuării furnizării de agent termic către populație este achitarea de către Primăria Municipiului Arad a sumei restante de 8,5 milioane de lei, către furnizorul C-Gaz Energie. Dacă Primăria nu plătește, arădenii rămân fără căldură și apă caldă. Primarul Gheorghe Falcă nu a formulat încă nici o opinie în legătură cu acest subiect, care afectează întregul oraș.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here