Ziua îndrăgostiţilor la Filarmonica din Arad

Arădenii pot petrece Ziua îndrăgostiţilor la Filarmonica din Arad. Cântece de dragoste într-un concert coral de Ziua îndrăgostiților, un program atractiv, pe care Filarmonica îl adresează tuturor celor care acceptă să își petreacă în acest an seara de 14 Februarie, de la ora 19,00, în sala de audiție a Cercului Militar.
Cea mai optimistă sărbătoare a lunii Februarie readuce în formatul coral refrene ale ultimelor decenii, selectând din tematica de mare succes titluri precum My Way, Strangers in the Night, Tears in Heaven, I Just Called to Say I Love You sau Spanish Eyes. Nu vor lipsi nici de această dată muzica marilor filme Love Story, The Godfather, Romeo and Juliet sau Doctor Jivago și nici mini-colecția Beatles, închegată între copertele unui remarcabil potpuriu: Something in the Way, Here, There, Everywhere, Yersterday, Oblady, Oblada.
Spectaculoasele aranjamente semnate de Sabin Păutza, vor fi interpretate în această seară de corul academic al Filarmonicii, dirijat de Robert Daniel Rădoiaș și acompaniat de pianistul Sorin Dogariu.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here