Matteo a început turneul internaţional „PANAMA”

La scurt timp după ce hitul „Panama” a cucerit continentul Asiatic, Matteo a ajuns în China, unde a început turneul de promovare al hitului Panama, care a cucerit publicul de acolo şi a devenit un adevărat fenomen.
Muzica lui a trecut oceanele şi a cucerit topurile la mii de kilometri depărtare. Matteo a susţinut deja câteva show-uri în China, iar coregrafia „Panama”, care a luat cu asalt străzile, cluburile şi vlogurile, nu a lipsit de pe scenă. Publicul a fost încântat de energia fiecărei apariţii, iar reacţiile pozitive nu au întârziat să apară. De curând, artistul a anunţat că va face parte din unul dintre cele mai importante show-uri din China – Shandong Satellite TV Spring Festival Gala.
Matteo a fost desemnat BEST OVERSEAS ARTIST! Succesul lui Matteo a atins cote maxime la începutul lunii februarie, când artistul a fost nominalizat la premiile Ku Asian Music Awards, cunoscute şi sub numele de Cool Music Asia Festival Awards. Matteo a câştigat premiul Best Overseas Artist.
Regele Panama!
Mai mult, pe lângă China, hitul Panama se aude peste tot şi în Thailanda, iar Matteo a început turneul de promovare din Asia cu o scurtă vacanţă acolo, unde a fost surprins să observe întregul fenomen, a cântat şi a dansat cu localnicii celebrul dans #panamadance. În Thailanda, artistul a devenit „king”, un apelativ binemeritat, după asaltul cu care a luat teritoriul, iar fanii l-au tratat ca pe un adevărat rege.
De curând, Matteo a lansat hitul „Panama”, interpretat în 6 stilul diferite, inspirat din cele mai cunoscute hit-uri ale momentului, iar când se va întoarce din turneul din Asia, artistul pregăteşte noi surprize. Se spune că dacă iei cu asalt Asia, poţi cuceri orice îţi doreşti, iar noi suntem foarte curioşi cu ce ne va mai surprinde Matteo.
Single-ul „Panama” a ajuns pe canalul de YouTube MediaPro Music la aproape 60.000.000 de vizualizări.
Matteo, „Panama”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here