Alina Eremia şi Mark Stam lansează piesa „Doar noi”

Colaborare neaşteptată în muzica românescă. După „Freeze”, melodia de succes pe care Alina Eremia a avut-o alături de Monoir, artista colaborează cu Mark Stam, cântăreş şi compozitor de peste Prut, pentru o versiune inedită a piesei „Doar noi”.
Iniţial lansată doar de Mark, piesa beneficiază acum şi de vocea Alinei Eremia, care adaugă un plus valoare completând „tabloul de doi”, mai ales că este lansată chiar de 14 februarie, Valentine’s Day, moment în care este celebrată iubirea la nivel mondial. Piesa “Doar Noi” a fost compusă în mare parte de Mark. Textul a fost scris de Irina Kupko, iar producţia poartă semnătura lui Mark Stam şi a cunoscuţilor Marco & Seba. Inspiraţia lui Mark Stam în momentul î care a compus piesa este clară – o persoană dragă pentru care a nutrit sentimente profunde. „Piesa aceasta este o sesiune de terapie ce a avut loc în mine însămi. Este istoria unei relaţii care nu a avut loc, o iubire platonică. Sunt sigur că mulţi dintre voi se vor regăsi în ea”, a declarat Mark Stam.
Realizat într-un cadru romantic, videcolipul piesei este regizat de Spoiala Brothers şi ne transpune într-o poveste de dragoste ilustrată printr-o coregrafie powerful, dar plină de sensibilitate. Cei doi protagonişti au filmat pe parcursul a 26 de ore, la temperaturi scăzute, într-o casă din care lipsea cîldura. Mai mult, pentru videoclip, Alina Eremia şi-a schimbat şi look-ul, pentru a intra în pielea personajului, o tânără îndrăgostită care luptă pentru partea de iubire ce i se cuvine.
„Doar noi” este acea melodie pe care o poţi asculta în orice stare. Indiferent că eşti supărat, trist, fericit, îndrăgostit, versurile piesei te duc în direcţia în care vrei să fii purtat. Un moment mai potrivit pentru lansare nu putea fi decât acum, în luna iubirii. Mă bucur nespus că pot să cânt această piesă alături de Mark Stam un artist incredibil de talentat”, a declarat Alina Eremia.
Piesa „Doar noi”, colaborarea dintre Alina Eremia şi Mark Stam, este o coproducţie MediaPro Music, Global Records şi Spoiala Brothers.
Alina Eremia s-a făcut cunoscută publicului prin serialul „Pariu cu viaţa”, iar aventura ei în lumea muzicii a început împreună cu Lala Band. În 2012, a lansat primul single din cariera solo, „With or without you”, urmat de piesa „Tu eşti vara mea”, care s-a auzit la radiourile din toată ţara. De asemenea, piesele „Cum se face”, „Când luminile se sting” şi „Dulce Amar” s-au bucurat de un real succes. În anul 2017, Alina Eremia a atins fruntea clasamentelor muzicale cu hit-ul „Poartă-mă”. Cel mai recent single, „Frezee”, colaborarea cu Monoir, a trecut graniţele ţării, bucurându-se de aprecierea turcilor, a grecilor şi a bulgarilor.
Născut în Republica Moldova, Mark Stam studiază dansuri sportive de la vârsta de 8 ani. La vârsta de 13 ani a realizat că îi place să cânte şi s-a dedicat acestei aventuri. Este autodidact, a învăţat tehnica vocală, chitară şi pian de pe internet, lăsându-se purtat de pasiunea pe care o are pentru tot ceea ce înseamnă muzică.
Alina Eremia şi Mark Stam, „Doar noi”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here