Elena Gheorghe, concert senzațional și o nouă premieră

A susținut concerte dincolo de granițele țării, a cântat pe cele mai mari scene din România, dar niciodată într-o salină. În 2018, Elena Gheorghe marchează o nouă premieră: în semifinala Eurovision România, celebra artistă a susținut un recital extraordinar, la 100 de metri adâncime, în salina Turda, în premieră în România.
„Mamma Mia”, „Ecou” și „The Balkan Girls”, piesă ce a reprezentat România la Eurovision 2009, dar și „Disco Romancing”, „Te ador”, „Până dimineața”, „Midnight Sun”, alături de un colaj de senzație sunt doar câteva dintre piesele pe care Elena le-a interpretat pe scena special amenajată în salina Turda. „Nu am crezut vreodată că voi cânta la 100 de metri adâncime, într-un loc absolut superb, cum este salina din Turda. A fost o seară extraordinară, magică, aș putea să spun și, deși este destul de dificil să cânți într-un asemenea loc, din cauza aerului foarte uscat, m-am simțit fantastic”, spune Elena.
Odată cu recitalul susținut pe scena Eurovision România, Elena lansează și noul concept de show, pentru care artista a reorchestrat toate piesele din setlist, a pregătit coregrafii noi și costume speciale. Chiar dacă show-ul a fost o „explozie de energie”, la coborârea în salină artista a fost foarte aproape de leșin, din cauza tensiunii foarte mici. După câteva minute, artista și-a revenit și a putut să ducă la bun sfârșit prestația.
Elena Gheorghe live în salina Turda:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here