MCulture lansează cel de-al treilea single de pe album: „Nu te las”

După prezentarea în avanpremieră a albumului „Naked Truth” în cadrul unui eveniment la TNB, MCulture by Damian Drăghici lansează cel de-al treilea episod: „Nu te las”, interpretată de Cristine Popa într-o manieră pop dance cu influenţe dubstep. Piesa este produsă de Damian Drăghici în studioul Share The Talent Production. „Sunt onorată să fac parte din proiectul MCulture! Pe lângă faptul că am avut fiecare dintre noi libertatea să ne interpretăm piesele în stilul propriu, am luat parte şi la crearea acestui album, care după părerea mea, la ora actuală este gura de aer proaspăt de care au nevoie oamenii pentru a se regăsi şi retrăi momente frumoase din viaţa lor. Aşa cum ne-a obişnuit pe toţi, Damian Drăghici este cel mai în măsură să surprindă prin nonconformism şi odată cu acest album să înceapă o schimbare. La început, nu ştiam exact cine şi ce va interpreta, dar spre norocul meu, n-am ales eu piesa, ci ea m-a ales pe mine! Ştiu că mulţi dintre noi ne regăsim în mesajul piesei şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că am avut ocazia să fiu lăsată să pun pe foaie şi să-mi exprim sentimentele prin această piesă care, sper eu, va ajunge la inimile voastre!”, a declarat Cristine Popa. „Cristine Popa a făcut parte din proiectul Mculture încă de la început, de la selecţia pieselor. «Nu te las» a ales-o pe Cristine, este o piesă pentru care ea a şi scris strofele în engleză şi care i se potriveşte ca stil muzical şi ca personalitate”, a adăugat Damian Drăghici.
Cristine Popa este o artistă talentată din Chişinău, ce provine dintr-o familie de muzicieni. În 2015, Cristine a participat la Vocea României, unde a făcut parte din echipa lui Smiley. A urmat prima piesă lansată, în colaborare cu Smiley, „Let your love out”, apoi o serie de concerte în Asia şi nu numai. În 2016, artista s-a întors în ţară, iar din 2017, a început colaborarea cu Damian Drăghici şi a devenit membru al trupei Damian & Brothers.
MCulture este format din 13 artişti cool, diferiţi, cu voci excepţionale, care, de-a lungul timpului, au cucerit publicul din România şi nu numai. Printre artiştii MCulture se numără Jazzy Jo, Silviu Paşca, Cristine Popa, Cristina Stroe, Skizzo Skillz, Olga Verbiţchi, Nora Denes, dar şi Ilinca Băcilă, câştigătoarea Eurovision România din 2017.
Pe 5 februarie, a avut loc sub forma unui spectacol multimedia evenimentul de lansare al proiectului MCulture, moment în care soliştii au fost acompaniaţi de doi actori balerini şi de o animaţie special creată pentru acest proiect, toate aceste elemente ilustrând o poveste de dragoste atemporală. Albumul „Naked Truth” conţine 13 piese post-manele, reinterpretate într-o manieră deosebită, cu un sound cool ce îmbină influenţe dubstep, trap, jazz, dar şi pop, material care adună unele dintre cele mai bune voci din România, sub îndrumarea lui Damian Drăghici.
MCulture lansează cel de-al treilea single de pe album: „Nu te las”:

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici