În acest weekend, la Expo Arad, un eveniment de excepţie: târgul ARpicultura

În acest week-end, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură, organizează la EXPO Arad cea de-a patra ediție a târgului ARpicultura. Vor participa producători și comercianți de la care se pot achiziționa produse dulci și bio la prețuri decente.

Târg cu vânzare: pentru apicultori și pentru public

Oferta celor peste 50 de expozanți cuprinde standuri cu produse apicole cu miere, polen, propolis, ceară, suplimente alimentare pe bază de miere, produse apiterapeutice, produse cosmetice etc. Vor fi prezenţi producători și comercianți de produse destinate apiculturii, utilaje apicole, faguri artificiali, unelte, echipamente, stupi și accesorii, hrană și biostimulatori pentru albine, medicamente etc.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură şi Asociația Crescătorilor de Albine din România (co-organizatorul târgului) vor organiza conferințe și seminarii de specialitate pe teme de interes: subvenții și finanțări pentru apicultori, probleme curente și de patologie în apicultură, actualități în apicultura românească, precum și alte teme de interes conexe domeniului apicol.

Programul evenimentului:

Sâmbătă, 24 februarie: 9:00 – 18:00
Duminică, 25 februarie: 9:00 – 16:00.
Accesul este gratuit. Se asigură transport gratuit pe traseul Podgoria – Expo Arad și retur. Plecări din stația Podgoria:
Sâmbătă, duminică: 10.00, 11.00, 12.00, 13.00
Plecări de la Expo Arad:
Sâmbătă, duminică: 10.30, 11.30, 12.30, 14.00

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here