Atenţie arădeni: Călin Biriș, unul dintre cei mai cunoscuți experți în marketing online din România susţine un seminar la Arad

www.paulpadurariu.ro © 2017 Paul Padurariu

Călin Biriș, unul dintre cei mai cunoscuți experți în marketing online din România, vine în Arad pe 7 Martie, pentru a susține un seminar pentru antreprenorii și managerii de marketing și vânzări care își doresc să învețe cum să obțină notorietate și clienți din online.

Care sunt cele 3 lucruri esențiale de care au nevoie afacerile din România pentru a câștiga mai mulți clienți de pe internet

Afacerile care aplică strategiile de marketing și vânzări corecte sunt cele care pot și reușesc să se dezvolte. Găsim foarte multe idei de strategii de marketing pe internet, însă care funcționează cel mai bine pentru companiile locale? Care canale de promovare online aduc cele mai bune rezultate? Cum trebuie folosite acestea într-un plan de marketing bine structurat?
În cadrul seminarului din 7 Martie „3 lucruri esențiale de care ai nevoie pentru a câștiga mai mulți clienți din online”, Călin Biriș va oferi exemple practice pe baza experienței sale de peste 10 ani în domeniu, lucrând cu companii naționale și internaționale. „Sunt multe instrumente de online, care folosite în mod haotic te pot ține ocupat sau ocupată toată ziua, iar la final rezultatele să fie cu minus. O altă problemă de care se lovesc marketerii cât și antreprenorii este că nu au timp și competențe suficiente pentru a face tot ce este necesar în marketing online. Este dificil, dar nu imposibil, să fii mereu la curent cu schimbările în marketing și să ai o promovare eficientă. Mă bucur să mă reîntorc la Arad pentru a discuta cu antreprenorii și managerii de marketing despre provocărilor lor atunci când vine vorba despre câștigarea de noi clienți din online”, a declarat Călin Biriș, trainerul acestui seminar.

Din pasiune pentru marketing

Calin Biriş este unul dintre cei mai cunoscuţi experţi în marketing online din România şi face parte din tinerii de succes 30 sub 30 premiaţi de Forbes România.
În prezent este Senior Partner în agenţia de marketing si comunicare Loopaa Marcom din Cluj-Napoca. În trecut a fost director de marketing la doua dintre cele mai cunoscute branduri din online-ul românesc, Trilulilu şi Zonga şi a condus timp de patru ani asociaţia de tineri profesionişti în marcom IAA YP Cluj.
Totodată este fondatorul programului Online Mastery, cel mai complex curs online de Marketing Online din România, cât şi autorul Agendei de Marketing Online, unul dintre cele mai utile instrumente de planificare (singura de acest fel din România), creată de autor de la 0, după modul de lucru specific al unui marketer online.
„Îmi doresc să dezvolt lideri care schimbă în bine comunitățile în care trăiesc prin puterea exemplului, ambiție și viziune, de-aceea timpul meu profesional este investit 100% pentru a ajuta specialiști și antreprenori să aibă business-uri mai competitive”, a explicat Călin Biriș, trainer-ul evenimentului.
Începând cu 2012, Călin Biriș a susținut peste 150 de workshop-uri și prezentări pentru conferințe naționale, companii și ONG-uri, pregătind pe marketing online sute de antreprenori și specialiști. Trainig-urile oferite de Călin sunt bazate pe cunoştințe pe care le-a dezvoltat lucrând cu companii naționale și internaționale.
Pe 7 Martie, antreprenorii și managerii din zona Arad sunt așteptați în cadrul complexului rezidențial Westfield, unde timp de 3 ore (16:00-19:00), participanții vor avea ocazia să-și pună compania sub lupă și să-și facă un plan concret de lucru pentru perioada următoare. La finalul evenimentului vor știi care sunt cele mai eficiente instrumente și strategii de marketing online încât să câștige clienți în fața competiției lor și vor avea o direcție și idei noi pentru strategia de comunicare online.
„Am simțit că am plecat cu ceva foarte valoros. Încercasem de ceva timp să deslușesc de una singură cum funcţionează “sistemele online” și îți ia foarte mult timp să te documentezi asupra fiecărui aspect. Urmăresc de mult timp traineri, din USA în special, dar e prima dată când găsesc “acasă” ceva extrem de util. Aș recomanda cursul prietenilor mei care doresc să își promoveze afacerile online, pentru a fi informați ce au de făcut și dacă decid să apeleze la colaboratori externi, măcar să știe exact ce să ceară. Într-un cuvânt, a însemnat un impuls pentru a mă apuca mai serios de treabă. Mi-a plăcut coerența prezentării, densitatea informației, poate că cel mai important lucru, faptul că informațiile sunt practice, utile, aplicabile imediat și vin de la cineva care le-a testat și care le aplică efectiv pentru îmbunătățirea afacerii sale și ale altora”, spune Anda Dimache (Administrator, Matrix Development), participant.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, dar şi pentru înscrieri: www.onlinemastery.ro/seminar-gratuit-de-marketing-online-arad/

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here