[VIDEO] Tinerii din Tîrnova s-au împuşcat din gelozie

Doi tineri au fost găsiţi împuşcaţi într-un bar din comuna arădeană Tîrnova. (http://www.arad24.net/2018/03/07/crima-care-ingrozit-aradul-doi-tineri-impuscati-la-tirnova/)
Întreaga comună Tîrnova este în stare de șoc. Oamenii spun că o asemenea tragedie nu a avut loc niciodată în această zonă. Ei afirmă că tânărul Rafael Neamțu a fost crescut de bunica sa. Consătenii povestesc că povestea de dragoste dintre Rafael și Gabriela ar fi fost oarecum de domeniul trecutului. Cei doi ar fi locuit o perioadă împreună, dar s-au despărțit din cauza unor neînțelegeri. Aseară, Rafael a fost la Șilindia la un priveghi. Mama lui ar fi avut grijă de o femeie în vârstă, care a decedat. El s-a oprit în drum spre casă pe la bar, unde ar fi discutat cu Gabriela, apoi a plecat. Nimeni nu știe cum a ajuns din nou la bar, după câteva ore. Cunoscuții afirmă că nu cred că Rafael a împușcat-o pe Gabriela, ci cred că a fost tocmai invers. Fata, supărată că băiatul nu i-a mai împărtășit ca în trecut sentimentele, l-ar fi împușcat apoi s-a sinucis.
Varianta anchetatorilor este diferită de cea a oamenilor din comună. Rafael a împușcat-o pe Gabriela cu trei gloanțe, apoi s-a sinucis. În corpul fetei a fost un singur glonț. Se pare că cearta dintre cei doi a izbucnit când Gabriela i-a spus că pleacă la muncă în Germania.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 1 =