Atenţie arădeni: Societatea de Psihoterapie Experiențială Română, Institutul S.P.E.R. pune la dispoziția doritorilor programe formative în Arad

Societatea de Psihoterapie Experiențială Română, Institutul S.P.E.R. pune la dispoziția doritorilor programe formative în Arad. Doritorii se pot înscrie până în data de 16.03.2018.
Cursurile propuse sunt:
1. PSIHOTERAPIE EXPERIENȚIALĂ ȘI A UNIFICĂRII (P.E.U.)- se adresează absolvenților facultăților de psihologie, asistență socială, psihopedagogie, pedagogie, teologie, medicină, filozofie.
2. CONSILIERE PSIHOLOGICĂ -se adresează pentru absolvenților facultăților de psihologie.
La Şcoala S.P.E.R. vă așteaptă un ambient plăcut, un cadru cald și profesionist de derulare a serviciilor pe care vi le punem la dispoziție și o echipă de înaltă competenţă şi profesionalism, formatori acreditați, cadre didactice universitare, cercetători și specialiști de excepție în psihoterapie, consiliere psihologică şi psihologie clinică, sub coordonarea prof. univ. dr. Iolanda Mitrofan.
Școala noastră are o experiență semnificativă ce corespunde exigențelor academice dar și cerințelor de pe piața muncii. Astfel, pe lângă un stagiu semnificativ de analiză restructurativă și dezvoltare personală, vă punem la dispoziție cele mai noi cunoștințe din domeniile formative, însoțindu-vă în procesul de deprindere și formare a unor abilități și competențe reale, atât de ordin științific dar și de ordin practic.
Absolvenții Institutului SPER au acoperit multe din domeniile prioritare pe plan național în oferta de servicii de consiliere psihologică, psihoterapie și psihologie clinică.
Dacă doriți o formare serioasă și validată în timp prin calitatea cursanților și absolvenților noștri, vă invităm să participați la cursurile Institutului S.P.E.R.
Fie că alegeți domeniul psihoterapiei, consilierii psihologice sau al psihologiei clinice, vă propunem o formare de calitate, adaptată permanent nevoilor dvs. dar și schimbărilor sociale, o formare cu rezultate vizibile confirmate de cei aproape 1000 de absolvenți ai Școlii SPER, o școală de TOP cu o TRADIȚIE de peste 18 ani.
Pe lângă experiența profund instructivă, suntem convinși că vom parcurge împreună o experiență de transformare lăuntrică sanogenă cu efecte în toate ariile existenței (în viața personală, de cuplu, de familie, în relațiile interpersonale, profesionale și sociale).
Pentru informații suplimentare și înscrieri la cursurile noastre vă rugăm să ne contactați:
Doina Ujog – Psihoterapeut, Telefon: 0748023222
https://www.facebook.com/events/430140954110111/
https://www.facebook.com/events/546861799034048/
Un alt curs este Psihooncologia. Scopul acestuia este dezvoltarea abilităţilor de bază în evaluarea şi consilierea pacienţtilor oncologici şi a celor aflaţi în stadii finale ale vieţii, interacţiunea dintre pacient-familie-persoane de îngrijire, comunicarea diagnosticului pacientului şi familiei sale.
Informaţii suplimentare şi înscrieri la tel 0748023222, psihoterapeut Doina Ujog.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here