Culmea inconştienţei: găsiţi în trafic conducând fără a avea permis de conducere şi sub influenţa alcoolului

Polițiștii rutieri au depistat în trafic mai multe persoane care au condus fără a avea permis de conducere. Dintre aceştia, unii s-au urcat băuţi la volan.
Polițiștii au depistat în trafic, pe D.N. 79, la Zimand Cuz, un bărbat de 50 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,93 mg./l. alcool pur în aerul expirat, iar la Curtici un alt bărbat de 33 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea o maşină având o alcoolemie de 0,85 mg./l. alcool pur în aerul expirat. În municipiul Arad a fost identificat un bărbat de 35 de ani, din Livada, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,92 mg./l. În urma verificărilor în baza de date s-a constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
Pe D.N. 79, la Livada, a fost depistat un bărbat de 44 de ani, din Șilindia, în timp ce conducea un moped neînregistrat. În urma verificărilor s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
Pe Calea Radnei din municipiul Arad a fost identificat un tânăr de 19 ani, din Șiria, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, cu număr fals și fără a deține permis de conducere.
Au mai fost depistați în timp ce au condus fără permis de conducere un tânăr de 23 de ani, din Zăbrani, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Revoluției din municipiul Arad, un tânăr de 25 de ani, din Arad, în timp ce conducea o maşină pe strada Vasile Milea din municipiu. un bărbat de 42 de ani, din Zimandu Nou, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 709, la Macea, un bărbat de 38 de ani, din Frumușeni în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 682, la Aluniș și un alt tânăr de 30 de ani, din Fântânele, în timp ce conducea o maşină în aceeaşi localitate.
Conform procedurii, pentru şoferii care au fost depistați în trafic conducând sub influența alcoolului s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele tuturor celor identificaţi, au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here