Ghinion pentru un bărbat din Gorj: nu şi-a mai putut plăti ratele la Mercedes şi a trimis maşina în Germania

Un bărbat din Gorj a avut ghinion: nu şi-a mai putut plăti ratele la Mercedes şi a intenţionat să trimită maşina înapoi, în Germania. Numai că, între timp firma de leasing nemţească a declarat Mercedesul ca fiind furat.
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat un cetăţean român care conducea un autoturism marca Mercedes, în valoare de 85.000 lei, ce figura ca fiind căutat de autorităţile din Germania.
Ieri, la ora 20.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II -Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră la ieşirea din ţară, un cetăţean român în vârstă de 30 de ani, din judeţul Gorj, conducând un ansamblu rutier format dintr-un autoturism cu care tracta o platformă pe care era transportat un autoturism marca Mercedes. În urma verificărilor în baza de date s-a constatat că mijlocul de transport de pe platformă figurează ca „bun pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Germania, din data de 21.02.2018.
Şoferul le-a spus poliţiştilor de frontieră că maşina este a unui prieten care l-a rugat să o ducă în Germania la firma de leasing pentru că nu mai poate să plătească ratele. Mijlocul de transport, în valoare de 85.000 lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here