UpNews.ro: Profesorul Ioan Aurel Pop candidează la președinția Academiei Române. Care sunt atu-urile sale

Rectorul Universiății Babeș-Bolyai, Ioan Aurel Pop, este unul dintre candidații la funcția de președinte al Academiei Române. Profesorul Ioan Aurel Pop a fost cel mai tânăr membru al Academiei Române, în momentul alegerii sale ca membru al celui mai mai înalt for științific și cultural al României, scrie site-ul partener UpNews.
Experții în domeniul academic consideră că atu-urile sale în competiția pentru funcția de președinte al Academiei Române sunt reprezentate de capacitatea sa managerială, dovedită de faptul că UBB a devenit cea mai bine cotată universitate românească din topurile internaționale. Un alt atu ar fi reprezentat de faptul că, în calitate de istoric, el ar putea reprezenta cel mai bine poziția Academiei Române în anul centnarului. Un al treilea atu ar fi reprezentat de repytația sa foarte bună de care se bucură pe plan internațional. Alegerile pentru funcția de președinte al Academiei va avea loc în data de 5 aprilie.
Sursa:
https://www.upnews.ro/2018/03/14/profesorul-ioan-aurel-pop-candideaza-la-presedintia-academiei-romane-care-sunt-atu-urile-sale/

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here