Maşină furată din Germania, găsită la intrarea în România

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II-Csanadpalota au descoperit pe o platformă a unui ansamblu rutier condus de un cetăţean sârb, un autoturism marca Cadillac Escalade, în valoare de aproximativ 13.000 euro, căutat de autorităţile din Germania.
Aseară, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II-Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean sârb în vârstă de 34 de ani, cu domiciliul în Serbia, conducând un ansamblu rutier format din autoturismul marca Jeep Grand Cherokee și platformă marca Agados, ambele înmatriculate în Elveția. Acesta transporta pe platformă un autoturism marca Cadillac Escalade, an de fabricație 2007. În urma verificărilor suplimentare efectuate în bazele de date, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figura ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Germania în data de 11.04.2018. Conducătorul auto a declarat că urma să transporte autoturismul în Serbia și nu ştia că acesta se află în atenția autorităţilor.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit şoferului sârb actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar mijlocul de transport, în valoare de aproximativ 13.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Nădlac până la finalizarea cercetărilor.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here