Din ringul de box pe ringul de dans: noul single al Alexandrei Ungureanu le dă bătăi de inimă luptătorilor de K1

„Bate, bate”, noul single al Alexandrei Ungureanu cu Marius Moga provoacă reacţii neaşteptate de la susţinători de categorie grea: neînduplecaţii luptători de K1. Aceştia s-au alăturat cauzei muzicale cum au ştiut ei mai bine, într-un teaser video, care promite să fure multe zâmbete şi să înmoaie tot atâtea inimi.
Piesa i-a scos pe băieţii de la SuperKombat Academy din ipostaza de bătăuşi în ringul de luptă şi i-a trecut în cea de … dansatori profesionişti pe un ring de dans amenajat în sala de antrenament a clubului. Coregrafia semnată de Emil Rengle i-a împrietenit rapid pe luptători cu piruetele, sincroanele, dar şi cu graţiosul dans de cuplu. Într-un colt al ringului o putem observa pe Alexandra Ungureanu într-o ipostază inedită, în timp ce mânuieşte graţios o mătură şi murmură şoptit o melodie: „Sunt cu mătură, am venit şi eu, că pe-acasă nu am timp să fac curăţenie, fac la alţii. Mai trag şi eu cu ochiul, că vorb-aia, am la ce să mă uit”, a declarat Alexandra în timpul filmărilor. Printre luptătorii de K1 care s-au distrat pe ritmurile noului său single se numără Adelin Mihăilă, Alexandru Radnev, Ion Grigore, Claudiu Alexe, dar şi Valentin Bordianu, bodyguard-ul lui Mike Tyson din România.
Videoclipul piesei „Bate, Bate” va fi lansat în luna aprilie de Cat Music şi îi aduce împreună pe Alexandra Ungureanu şi Marius Moga, într-o colaborare cu multe bătăi de inimă, un sound nou, o imagine curajoasă şi o întoarcere acasă pe beat-uri electro-pop.
Alexandra Ungureanu feat. Marius Moga, „Bate, bate”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here