DEMO METAL Vest, cel mai important eveniment în domeniul industriei prelucrării metalelor

Foto: Arhiva

În perioada 9-12 mai, la Expo Arad va avea loc cea de-a doua ediţie din vestul ţării a DEMO METAL Vest, unul dintre cele mai mari târguri internaționale organizate în România în domeniul industriei prelucrării metalelor.
Evenimentul este organizat de TEHNIC MEDIA, Revista ,,T&T – Tehnică și Tehnologie”, împreună cu ACAROM, AHK, CCIFER și CCIA Arad. Cu peste 80 de companii, mari branduri internaționale și importante companii locale, care acoperă întreaga gamă de echipamente și tehnologii dedicate industriei de prelucrare a metalului, DEMO METAL Vest se anunță a fi din nou un eveniment remarcabil. Conceptul inedit și inovativ al DEMO METAL se bazează pe demonstrarea practică, pe echipamentele expuse, a avantajelor noilor tehnologii. Procesele de fabricație și echipamentele pe care se vor face prezentările vor oferi specialiștilor vizitatori un etalon pentru modernizarea proceselor de fabricație, fiind și o opțiune investițională viabilă pentru competitivitatea companiilor din industria locală. Pe 9 mai, în cadrul DEMO METAL Vest, se vor mai desfășura sesiuni de întâlniri B2B organizate de ACAROM, în cadrul cărora compania Hyundai prospectează companiile românești în vederea găsirii unor subfurnizori locali și, pe 10 mai, cele organizate de Camera Franceză de Comerț și Industrie în România (CCIFER), în cadrul programului Business Accelerator Industrie, întâlniri la care vor participa reprezentanții a peste 90 de companii din industrie. Tot pe 10 mai, compania Hexagon Manufacturing Intelligence organizează workshop-urile Statistics to drive quality improvement și Tube and wire measurement. Ca și la edițiile anterioare, atât companiile expozante, cât și organizatorii au pregătit pentru vizitatori surprize inedite ce așteaptă să fie descoperite. Vizitatorii DEMO METAL Vest sunt invitați să voteze compania cu ,,Cel mai frumos stand” și compania cu ,,Cea mai interesantă aplicație/demonstrație tehnică sau produs”, organizatorii oferind premii pentru fiecare vot înregistrat. În plus, revista „T&T-Tehnică și Tehnologie” oferă și la această ediție, posibilitatea ca 3 specialiști din industrie să viziteze AMB Stuttgart 2018.
DEMO METAL Vest are la bază conceptul DEMO METAL, considerat a fi cel mai important eveniment din România care se adresează specialiștilor din industria prelucrării metalului. Văzut ca un eveniment ,,occidental”, DEMO METAL este locul în care liderii din industria prelucrării metalelor își prezintă ultimele inovații și cele mai noi tehnologii.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here