DEMO METAL VEST 2018, cel mai important târg internațional organizat în România în domeniul industriei prelucrării metalelor

Astăzi, la Expo Arad s-a deschis cea de a VIII-a ediție a DEMO METAL, cel mai important târg internațional organizat în România în domeniul industriei prelucrării metalelor, anul acesta pentru a doua oară în vestul țării.
DEMO METAL VEST, se desfășoară în perioada 9 – 12 mai 2018, cu scopul de a susține evoluția afacerilor locale, de a atrage investiții și a încuraja parteneriate internaționale. Cu peste 80 de companii, mari branduri internaționale și importante companii locale, care acoperă întreaga gamă de echipamente și tehnologii dedicate industriei de prelucrare a metalului, DEMO METAL VEST se anunță a fi din nou un eveniment remarcabil. „Suntem aici la Expo Arad cu DEMO METAL pentru a construi o normalitate în care vestul țării, zona cea mai dezvoltată din punct de vedere industrial din România, zonă cu deschidere, oportunități și viziune de dezvoltare, să aibă evenimentele sale de specialitate care să îi confirme și să-i sprijine dinamica economică și avansul tehnologic. Infrastructura, nivelul avansat de dezvoltare a industriei și recunoscuta deschidere internațională a acestei zone sunt atuuri ce vor face din DEMO METAL VEST un eveniment frecventat an de an de cele mai importante branduri și companii naționale și internaționale. Cu ajutorul implicării companiilor participante și a partenerilor noștri tradiționali ACAROM (Asociația Constructorilor de Automobile din România), AHK (Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană), CCIFER (Camera Franceză de Comerț și Industrie în România) și Camera de Comerț și Industrie Arad, DEMO METAL VEST va deveni un reper profesional obligatoriu pentru specialiștii din domeniu. Și anul acesta spațiul expozițional a fost neîncăpător pentru numărul mare al solicitărilor. Așteptăm și de această dată, ca participarea numeroasă a vizitatorilor, profesioniștii companiilor din zona de vest dar și a celor dintr-o largă proximitate regională, să răsplătească din plin efortul companiilor expozante,” a declarat Onuț Iliescu, directorul Tehnic Media, organizatorul DEMO METAL.
Astăzi, în cadrul DEMO METAL VEST, se desfășoară sesiuni de întâlniri B2B organizate de ACAROM, în cadrul cărora compania Hyundai prospectează companiile românești în vederea găsirii unor subfurnizori locali. Pe 10 mai, Camera Franceză de Comerț și Industrie în România (CCIFER), în cadrul programului Business Accelerator Industrie, organizează întâlniri la care vor participa reprezentanții a peste 60 de companii. Tot pe 10 mai, compania Hexagon Manufacturing Intelligence organizează workshop-urile ,,Statistics to drive quality improvement” și ,,Tube and wire measurement”.
Printre altele, în expoziție pot fi văzute brațe robotice, imprimante 3D de mare tehnicitate care pot fi folosite și în industria stomatologică, freze robotizate, strunguri, soluții pentru prelucrarea metalului până la produsul final, echipamente industriale inovative.„Aradul este, în aceste zile, în centrul soluțiilor inovative și creative în industrie. Avem peste 80 de agenți economici, printre cei mai importanți din România, care oferă companiilor soluții rapide de dezvoltare. Anul trecut Demo Metal Vest, organizat la Expo Arad Internațional, a atras public din Ungaria, Serbia, centrul și vestul României. Anul acesta, deja de la deschidere avem certitudinea că acest aflux va fi și mai mare”, a declarat președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, arh. Gheorghe Seculici.
Expozanții, partenerii și organizatorii le-au pregătit vizitatorilor numeroase surprize … tehnice și nu doar tehnice, ce trebuie descoperite. Aceștia sunt invitați să voteze „Cea mai interesantă aplicație/demonstrație tehnică/produs” și „Cel mai frumos stand” – toți „votanții” vor fi recompensați și vor participa la tombola ce are ca premiu o deplasare la expoziţia AMB Stuttgart 2018, din septembrie. De asemenea, în expoziție, vizitatorii vor putea admira un monopost de Formula 1.
DEMO METAL ediția de VEST a devenit un eveniment anual care reunește cele mai importante companii din industrie și care crește vizibilitatea zonei de vest la nivel național și internațional.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here