Arădenii au câştigat o salbă de medalii la Concursul Internațional de Înot Masters de la Szentes

Primul concurs al anului în bazin de 33 de metri a adus o salbă de medalii înotătorilor de la CSM Arad.
Cea de-a XXIII-a ediție a Concursului Internațional de Înot Masters a avut loc la Szentes (Ungaria) şi a reunit concurenți din Ungaria, Serbia, Slovacia și România.
Arădenii au urcat pe podium prin Cristian Stertl, care a obținut șase medalii de aur în probele de 33 m liber, 33 m bras, 33 m spate, 33 m fluture, 66 m liber și 133 m mixt. Marian Ghilință a câştigat medalia de bronz în proba de 66 m liber, 66 m spate, 33 m liber, medalia de argint în probele de 33 m spate, 33 m fluture și medalia de aur în proba de 133 m mixt. Karpati Adalbert a obținut medalia de aur la 66 m fluture și medalia de bronz la 66 m liber. Norbert Rusu a reușit să câștige medalia de aur în probele de 200 m bras, 66 m spate, medalia de argint la 200 m liber și medalia de bronz la 100 m bras. Nagy Csaba a obținut medalia de argint la 33 m fluture, iar Mladin Cristian a obținut medalia de argint la 66 m fluture. Rezultat bun a înregistrat și Romeo Damian, care a ocupat locul 5 în proba de 100 m liber.
Echipa de ștafetă, în componența Stertl C., Karpati A., Rusu N. și Ghilință M. a obținut medalia de argint în proba de 4X33 m mixt, iar echipa formată din Stertl C., Ghilință M., Nagy C. și Rusu N. a obținut locul 4 în proba de 4X33 m liber.
Pentru înotătorii CSM Arad urmează Campionatul Național de Înot Masters care se va desfășura în perioada 8-10 iunie, la Târgovişte.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here