Ţeapă marca Falcă sau super-eficienţă? Acest stadion va fi inaugurat peste doar patru zile, deşi acum se prezintă ca un schelet de beton

În 21 mai, conform autorizaţiei de construcţie, urmează să fie finalizat stadionul „Francisc Neumann” din Arad. Deşi noul stadion trebuia să fie funcţional de mult, după cum s-au angajat autorităţile locale atunci când au decis demolarea vechii arene arădene, timpul a trecut, termenele s-au tot prelungit iar lucrările sunt departe de final. La ora actuală, cu doar patru zile înainte de termenul fixat, stadionul se prezintă ca un uriaş schelet din beton, care mai are mult de aşteptat până la finalizare, mai ales că ritmul de lucru la arena sportivă, aşa cum se pot convinge toţi cei care trec prin zonă, este mai mult decât simbolic. Arădenii asistă, deci, la o nouă ţeapă marca Gheorghe Falcă, asta dacă nu cumva există vreo resursă a-normală sau para-normală pentru a finaliza noul stadion în cele patru zile rămase.
Până atunci, suporterii echipei fanion a Aradului, minţiţi repetat de autorităţile locale în privinţa finalizării stadionului, suferă umilinţa jocurilor de la Şiria dar, totuşi, pregătesc pentru 22 mai o inaugurare proprie a arenei, în stadiul fizic în care se află.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here