Noaptea Târziu a lansat o nouă parodie: „Bate-mă”

După ce s-a stabilit că „O zacuscă vine de la maică-mea” şi au lansat un manual de „YouTuber”, Cuza, Cucu şi Emi, adică Noaptea Târziu, lansează „Bate-mă”, o super parodie după cel mai recent single al Deliei, „Du-te-mă”.
Bormaşini, pufuleţi, benzi adezive alături de perii de sârmă sunt sarea şi piperul celei mai romantice nopţi pe care ţi-o poţi imagina. Dotaţi cu recuzita adecvată pentru „Fifty Shades”, oricare dintre volume, băieţii s-au echipat cu un aspirator arătos şi au dat drumul la treabă. „Demult am văzut nebunia şi ascensiunea „Fifty Shades” şi deşi am lăsat-o moartă o perioadă, nu am uitat de asta! Piesa Deliei care are tot o tentă erotică ne-a inspirat şi am zis că ăsta e momentul. Am încercat să facem clipul asemănător clipului ei, dar în stilul nostru. Feedback-ul a fost unul foarte bun. Chiar dacă am avut o mică doză de reţinere, ne aşteptăm să creeze puţină controversă. Lumea a înţeles amuzamentul şi foarte multe domnişoare chiar au recunoscut faptul că se regăsesc oarecum în versurile noastre :)”, a declarat Emi.
După ce a avut roluri de fată în parodii precum „Are faţă schimbătoare” (Noaptea Târziu & JO) şi în „Nunta mea” (Noaptea Târziu), Cucu este din nou „foarte aranjata”. În clip, vlogger-ul apare chiar şi în cadă, ca în videoclipul Deliei, însă, acoperit de pufuleţi.
Cu un proiect super cool, în care cele mai mari hituri din muzică se transformă în cele mai funny parodii, băieţii de la Noaptea Târziu a cucerit internetul şi au devenit unii dintre cei mai importanţi vloggeri din România. Până în prezent, băieţii au lansat peste 230 de videoclipuri, au adunat 1,3 milioane de abonaţi pe YouTube şi aproape 400.000.000 de vizualizări pe YouTube. Recent, cei trei băieţi au aniversat 4 ani de glume bune şi parodii nebune.
Noaptea Târziu a lansat o nouă parodie: „Bate-mă”

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici