Un TIR a intrat într-un autoturism la Pleşcuţa: o femeie transportată în stare gravă cu elicopterul SMURD la Timişoara

Un eveniment rutier provocat de un şofer de TIR a avut loc în judeţul Arad, în apropierea comunei Pleşcuţa. O femeie a fost grav rănită şi a fost transportată cu elicopterul SMURD la Timişoara.
„Din primele cercetări la faţa locului s-a stabilit faptul că un tânăr de 27 de ani din judeţul Bihor a condus o autoutilitară cu semiremorcă pe DN 79 A dinspre Pleşcuţa spre Vârfurile. Într-o curbă deosebit de periculoasă spre dreapta, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. Semiremorca a derapat şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 40 de ani din Sibiu. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a unei femei în vârstă de 43 de ani, pasageră în autoturism şi rănirea uşoară a conducătorului autoturismului. Cercetările continuă”, a declarat agent şef adjunct de poliţie, Claudia Iuga. Femeia a fost preluată de elicopterul SMURD şi transportată la Spitalul din Timişoara.
„Au fost preluate victimele de elicopter, ambulanță și SMURD. Nu a acționat descarcerare. A fost trimis un echipaj de stingere în sprijin”, a declarat maior George Pleşca, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here