Lambrino lansează single-ul „Du-mă”, o piesă despre dor şi întoarcerea acasă

După ce a lansat un super featuring cu Simona Nae, Lambrino revine cu un nou single: „Du-mă”. Piesa este compusă de artist alături de Alex Velea, Cristian Valentin Udrea şi Răzvan Ion. Orchestraţia este realizată de Răzvan Matache, Alexandru Lambrino şi Vladimir Creţu.
Filmat pe un yacht în portul Constanţa, videoclipul redă în imagini dorul faţă de persoana iubită: un yacht ce navighează în apus, marea, soarele, portul şi doi îndrăgostiţi care se bucură de briza mării sunt câteva dintre imaginile care transmit mesajul piesei. Despre noul single, artistul a declarat: „“Du-mă” este o piesă în care oricine se poate regăsi. Este despre cei care sunt foarte mult timp departe de casă şi de cei dragi”.
Videoclipul piesei este regizat de Cercel Lazăr, fost membru al trupei Animal X, artist ce a regizat clipurile unor artişti precum Ruby, What’s UP şi Alex Velea.
LAMBRINO este un proiect pop-dance, iniţiat în 2014 de Alexandru Lambrino, solist vocal, basist, compozitor şi producător. La finele lui 2006, începe colaborarea cu trupa HARA, iar din 2007 până în 2014, cântă alături de TALISMAN. Până acum, artistul a lansat piese precum „Gheaţă şi foc” (feat. Simona Nae), „Forever” şi „Afterparty” (feat. Giulia).
Lambrino lansează single-ul „Du-mă”, o piesă despre dor şi întoarcerea acasă:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here