Atenție arădeni: Un reputat doctor oncolog turc vine în România pentru a oferi gratuit a doua opinie medicală

Unul dintre cei mai reputați doctori specializați în oncologie pentru adulţi din Turcia, profesorul Kerem Okutur, vine în Constanța, în data de 21 iulie 2018, pentru a oferi gratuit a două opinie medicală pentru pacienţii din România de peste 18 ani, suspectați sau diagnosticați cu cancer.
Evenimentul va avea loc la sediul Medical Park din Constanța, Bvd. Mamaia nr. 231, et. 3 (interfon 033). Pentru programări, pacienţii pot suna la reprezentantul din România al Grupului Internațional de Spitale Medical Park, la 0727593533 sau prin e-mail, la adresele office@medicalparkromania.com sau aura@medproper.com.

Cine este profesorul Sadi Kerem Okutur

După finalizarea cursurilor preuniversitare, Sadi Kerem Okutur a absolvit cu succes cursurile Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii Cerrahpaşa şi a primit titlul de doctor în medicină. De asemenea, a absolvit cursurile de specializare în cadrul Spitalului Universitar de Cercetare Istanbul Şişli Etfal şi a devenit medic specialist în Boli Interne. A doua specializare, în domeniul Medicinii Oncologice, a obţinut-o în cadrul Facultăţii de Medicină din Universitatea Istanbul Bilim.
După finalizarea cursurilor de specializare în anul 2013, profesorul Sadi Kerem Okutur a ocupat postul de conferenţiar universitar în cadrul Catedrei de Oncologie a Facultăţii de Medicină a Spitalului Istanbul Bilim, iar între anii 2013-2016 a lucrat ca şi cadru universitar în cadrul Facultăţii de Medicină a Universităţii Acibadem. În prezent, acesta îşi continua activitatea profesională în cadrul Spitalului Medical Park Bahcelievler. De asemenea, el este membru al Asociaţiei Oncologice Multidisciplinare, Societatea de Oncologie Medicală (ESMO), Asociaţia Turcă pentru Cancer, Asociaţia Turcă pentru Oncologie Medicală şi Asociaţia pentru Oncologie Imunitară.
Grupul Internaţional de Spitale Medical Park din Turcia s-a lansat în anul 1995, iar la ora actuală acesta deserveşte pacienţi în peste 30 de spitale situate în 17 oraşe din Turcia. În momentul de faţă este actorul principal al sectorului medical, fiind trataţi peste 70.000 pacienţi din întreaga lume. Indiferent de statul social şi economic, serviciile de acces la asistenţă medicală la standarde internaţionale sunt bazate de principiul „sănătate pentru toţi”. Medical Park monitorizează îndeaproape tehnologii de înaltă clasă şi metode terapeutice la nivel mondial. De asemenea, îşi propune să servească drept model în ştiinţă şi practici inovatoare. Grupul continuă adăugarea de noi membri, în conformitate cu principiul „este dreptul fiecărui popor de a trăi sănătos şi să aibă acces la serviciile de sănătate”. Din anul 2016, România face parte din Grupul Internaţional Medical Park.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici