Tinerii ALDE sunt de neoprit

Duminică, 15 iulie, tinerii ALDE Arad s-au întâlnit la Apateu cu ocazia celui de al treilea turneu de fotbal în scop caritabil „Împreună pentru o faptă bună”.
La startul competiției s-au înscris 15 echipe, deși în ziua turneului a avut loc și finala campionatului mondial de fotbal din Rusia. Echipele formate din membri și simpatizanți ALDE din diferite zone ale județului au jucat fotbal și au donat bani pentru casa de copii cu dizabilități „Raza de soare”, situată în cartierul arădean Subcetate. „Un altfel de politică, asta facem noi. Ajutăm oamenii din jurul nostru care o duc greu. Astăzi, din nou am reușit să strângem 1300 lei, bani pe care îi vom dona casei de copii cu dizabilități „Raza de soare”. Aș vrea să îi mulțumesc lui Daniel Culda, consilier local la Apateu și membru ALDE pentru că el este responsabil de tot ceea ce a însemnat organizarea acestui turneu. Aportul de încredere oferit Organizației Județene de Tineret de către președintele ALDE Arad, deputatul Eusebiu Pistru, este unul din cele mai motivante aspecte care ne face să perseverăm în acțiunile noastre caritabile și nu numai. În final, le mulțumesc tuturor participanților și SUPER-echipei mele”, a declarat Ucu Dima, președintele Organizației Județene de tineret ALDE Arad.
„Dar din dar se face rai! Sunt mândru de ceea ce reușesc să facă tinerii ALDE prin aceste acțiuni pe care le întreprind. Îmi este pur și simplu imposibil să vă descriu sentimentul pe care îl am în momentul în care ajungem la acești oameni care sunt încercați cu greu de viață, iar noi le dăruim o mângâiere, o rază de speranță. Este un sentiment unic…un sentiment de care am devenit dependent” , a declarat deputatul Eusebiu Pistru, președintele ALDE Arad.
Dacă doriți să fiți la curent cu acțiunile de caritate pe care tinerii ALDE urmează să le desfășoare, dați LIKE paginii de Facebook „Împreună pentru o faptă bună”: https://www.facebook.com/ImpreunaPentruOFaptaBuna/

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 5 =