Jessie Banes lansează single-ul „Săruta-mă”, feat Surche

Jessie Banes, o artistă din noul val, talentată, pozitivă şi cu o energie debordantă, lansează al doilea single din carieră, „Săruta-mă”, alături de Surche.
Jessie este mereu întrebată dacă acesta este prenumele ei adevărat, iar explicaţia este că părinţii ei au fost inspiraţi de o piesă de-ale lui Joshua Kadison – Jessie. Se poate spune că această carieră i-a fost predestinată într-o formă sau alta, deşi şi-a descoperit pasiunea pentru muzică abia la vârsta de 12 ani, când a început să ia primele ore de canto. Single-ul „Săruta-mă” este compus de artistă, alături de Silviu Mîndroc, Răzvan Bogdan Surche, Daniel Iosif şi Emanuela Oancea, iar videoclipul este regizat de Silviu Mîndroc, alături de echipa lui District Production.
„„Săruta-mă” este o piesă în care am pus foarte mult sufet şi în care m-am implicat în ceea ce priveşte crearea ei. Mi-am făcut o super gaşcă, alături de care am început să compun, chiar făcând un featuring pe această piesă cu colegul meu, Surche. Sunt foarte fericită de rezultat, atât în ceea ce priveşte piesa, cât şi videoclipul ei, pentru care îi mulţumesc lui Silviu Mîndroc, dar şi întregii echipe! Am filmat în judeţul Bihor, la o carieră de piatră, după cum v-am obişnuit încă de la primul videoclip, care este filmat în Băile Felix. Cei care au fost la concertele pe care le-am susţinut deja vara aceasta, au putut asculta, în premieră piesa „Săruta-mă” live, iar acum o pot asculta, în sfârsşit, şi pe YouTube! Vă pup #teamjessie!”, a declarat Jessie.
Jessie Banes a crescut în radio, fiind alături de tatăl ei şi de mică a cochetat cu televiziunea, moderând două emisiuni de copii la un post local. În anul 2015, a participat în cadrul emisiunii Vocea României, concurând împotriva tatălui ei, poveste nemaîntâlnită până atunci în ţara noastră. În 2018, a participat la Eurovision cu piesa „Lightning Strikes”, ajungând până în semifinale, fiind foarte apreciată de publicul şi de fanii acestui concurs. Primul single, „Ultima piesă de dragoste”, îl lansează îa începutul acestui an. Datorita experienţei acumulate în numărul mare de concerte live pe care le-a susţinut, Jessie impresionează întotdeauna prin prezenţa ei scenică şi energia pe care o transmite publicului.
Asculta/Descarcă „Săruta-mă”: https://MediaPro.lnk.to/SarutaMaPR
Jessie Banes lansează single-ul „Săruta-mă”, feat Surche:

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici