[VIDEO] Lumi paralele între strategiile primarului Falcă şi realitate: Vrem turişti dar şobolanii mişună prin centrul Aradului

La Arad, primarul Gheorghe Falcă vrea să atragă cât mai mulţi turişti. Alături de Consiliul Judeţean Arad a elaborat strategii, care pe hârtie arată minunat. Însă, realitatea este alta: centrul Aradului este invadat de şobolani. Arădenii au filmat cu telefonul mobil şobolani care se plimbă fără probleme chiar în zona centrală, la 200 de metri de biroul edilului Falcă.
Deputatul USR Sergiu Vlad este revoltat de situaţia existentă. El a spus că dacă în centrul oraşului mişună şobolanii, situaţia din cartiere este cu siguranţă, dezastruoasă. „Administrația locală arădeană se evidențiază prin tot felul de proiecte, studii și ambiții precum candidatura la statutul de Capitală culturală europeană, uitând să mai și facă ceva. Șobolanii nu vor dispărea pentru că am pus pe hârtie banii pentru deratizare, avem nevoie ca planurile să mai fie și realizate. Trebuie să se îmbolnăvească cineva grav, să fie mușcat un copil pentru a face deratizarea?”, a spus Sergiu Vlad.
Imagini cu şobolanii din centrul Aradului au fost făcute publice şi anul trecut. În afara şobolanilor, în Arad au fost filmaţi pureci prin parcuri, în cartiere se plimbă porci şi vaci iar ţânţarii nestârpiţi de Primărie îi chinuie seară de seară pe arădeni. Această stare de fapt nu trezeşte interesul nici altor instituţii sau organe, cum ar fi Garda de Mediu, DSP sau DSV.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here