Markus Schulz lansează „Upon My Shoulders”, feat. Sebu (Capital Cities), alături de Cat Music

Unul dintre cei mai cunoscuți DJs din lume, Markus Schulz lansează „Upon My Shoulders” feat. Sebu (Capital Cities), alături de Cat Music. Piesa este produsă de Markus Schulz și compusă tot de el în colaborare cu Ilan Kidron și Sebu/ Capital Cities, cel a cărui voce o și auzim pe piesă. “Upon My Shoulders” este prima piesă a artistului în care combină elementele EDM cu pop și prima colaborare cu Sebu, solistul de la Capital Cities – cunoscuți pentru super Hitul “Safe and Sound”.
“Mi-am dorit foarte mult să compun o piesă în care să exprim ceea ce trăiesc, văd și simt atunci când sunt pe scenă în fața a zeci de mii de oameni care vin la festivaluri din întreaga lumea. Sunt norocos să fiu în fiecare an prezent la cele mai mari festivaluri din lume precum Tomorrowland, EDC Vegas, Ultra Music festival, Transmission, Dreamstate, Untold Romania. Prin versurile refrenului “Carrying you upon my shoulders, now you can let go” exprim de fapt ceea ce vadin the crowed în timpul seturilor mele (oameni reuniți din întreaga lume trăiesc fiecare moment în prezent și lasă grijile în spate, unii pe umerii altora, cântând, flutură steagurile țărilor din care vin, trăiesc fiecare moment la maxim)”, spune Markus Schulz.
Single-ul este extras de pe cel de-al șaptelea album al său, „We Are the Light”, care va fi disponibil din luna octombrie. Pentru acest material, Markus a colaborat cu artiști precum Sebu Simonian, Emma Hewitt, Jes, Adina Butar, Nikki Flores, Christina Novelli, Jared Lee, Lachi, Seri, dar și spre surprinderea noastră, Smiley și Alina Eremia. Pentru videoclip, artistul, producătorul și compozitorul a colaborat cu regizorul român, Alex Ceaușu, alături de care a mai lucrat la clipuri precum „In the Night” sau „Safe From Harm”.
În ultimii 10 ani, Schulz a combinat identități diferite muzical precum progressive, house, trance în propriul sound creativ. În 2008, Schulz a intrat în Top 10 al DJ Mag Top 100 și s-a menținut în clasament pe primele poziții până în prezent. În 2012, Markus fondează Schulz Music Group (SMG) și este votat ca America’s Best DJ, în 2012 și 2014. De-a lungul timpului artistul a lansat șase albume, printre care „Progression” (2007), „Do You Dream?” (2010), „Scream”(2012) și „Watch The World”(2016). Vara aceasta, Markus Schulz a mixat în fața a sute de mii de oameni în cadrul Tomorrowland, Edc Vegas, Transmission și Luminosity Beach Frestival, dar și la UNTOLD, fiind parte dintr-un line-up care i-a inclus și pe Armin Van Buuren, Afrojack, Kygo, Tiesto, Don Diablo, Mahmut Orhan, Loco Dice sau Solomun.
Compozitor, textier și interpret, Sebu face parte din duo-ul pop Capital Cities, alături de Ryan Merchant. Din 2010 până astăzi, Capital Cities a lansat hituri precum „Safe And Sound”, „Kangaroo Court, „One Minute More”, piese de succes ce au adunat aproape 500.000.000 de vizualizări pe YouTube.
Markus Schulz lansează „Upon My Shoulders”, feat. Sebu (Capital Cities), alături de Cat Music:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here