O noutate pe piaţa criptomonedelor: Crypto Circle X, cel mai performant exchange de pe Blockchain

Crypto Circle XPe piaţa criptomonedelor a apărut o noutate inovatoare, care va aduce beneficii multiple investitorilor: Crypto Circle X, considerat cel mai performant exchange de pe Blockchain. Acesta este creaţia unei echipe mixte, formate din specialişti români şi asiatici din Coreea de Sud.
În urmă cu zece ani, Bitcoin-ul a intrat în atenția publicului din întreaga lume. Odată cu el, o întreagă industrie bazată pe o tehnologie inovatoare, gravitează pe o piaţă extrem de dinamică, cea a criptomonedelor. În scurt timp au apărut mai multe criptomonede și împreună cu acestea, platforme unde oamenii pot cumpăra sau vinde o criptomonedă sau un token pentru altul sau chiar folosind banii fiat (USD, EUR, RUB etc.). Tranzacţionările se fac prin intermediul exchange-urilor. Însă, investitorii de pe piaţa criptomonedelor sunt adesea nemulţumiţi că aceste exchange-uri au comisioane mari, între 0,25% și 0,3%, operaţiunile sunt mai lente în perioada în care există un volum mare de tranzacționare, asistența deficitară și lentă pentru clienți, care în anumite locuri este absentă. În acest context, mulţi investitori de pe piaţa criptomonedelor au pierdut oportunități de tranzacționare din cauza erorilor întâlnite pe platforme, deoarece viteza este vitală pentru a obține profit. Una dintre cele mai grave probleme este securitatea, care a permis multor hackeri să profite și astfel, mulți investitori şi-au pierdut criptomonedele.
Specialiştii au căutat soluţia care să rezolve problemele existente. Aşa a fost creat Crypto Circle Exchange, care vine cu o abordare diferită prin construirea unui ecosistem unic, centrat pe nevoile clienților lor.

Crypto Circle Exchange își propune să fie o platformă credibilă, care se concentrează în special pe viteză, securitate, scalabilitate și servicii profesionale de asistență non-stop pentru clienți. Platforma are la bază o tehnologie de ultimă generație care permite peste 10 milioane de tranzacții pe secundă datorită folosirii limbajului de programare GoLang, care este extrem de rapid. Crypto Circle Exchange va avea comisioane corecte de tranzacționare de 0.2% și posibilitatea reducerii acestora la 0.1% prin utilizarea tokenului lor construit pe platforma Ethereum, Crypto Circle X Coin, cu simbolul CCX. Tokenul poate fi folosit și pentru activarea unor funcționalități premium, precum un bot de Inteligență Artificială, grafice cu analiză tehnică, alerte pentru trading și multe altele. Crypto Circle Exchange va avea și multe funcționalități pentru securitate, implementate special pentru a ține hackerii la distanță. Pentru menținerea stabilității criptomonedelor, vor fi utilizate în timp real programe pentru supravegherea și anti-manipularea pieței.
Pentru a sprijini noii utilizatori, Crypto Circle Exchange va furniza resurse educaționale, precum ghiduri scrise și video, dar și un live-chat disponibil 24/7.
Crypto Circle Exchange se află în prezent în cursul desfășurării de OPI (Ofertă Publică Inițială) și pentru implementarea lui, oferă spre vânzare tokenii CCX la un preț preferențial pe site-ul oficial: https://cryptocirclex.com
Este recomandat să luați deciziile de investiție bazate pe raționamentul propriu, în urma unor cercetări riguroase realizate de dumneavoastră. De asemenea, nu investiți decât bugetul de risc, care nu pune în pericol siguranța familiei.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 + 16 =