Curs de contabil la Camera de Comerţ

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, prin Centrul de Formare Profesională, organizează în perioada 1 octombrie – 12 decembrie 2018, curs de contabil – cod COR 331 302.
La finalizarea cursului se dobândesc cunoștințe privitoare la: planificarea activității contabile; dezvoltarea profesională; întocmirea/completarea documentelor primare; contarea operațiunilor patrimoniale; efectuarea de calcule specifice; completarea registrelor contabile; întocmirea balanței de verificare; evaluarea patrimonială; întocmirea bilanțului contabil, transmiterea documentelor specifice, utilizarea PC-ului. „Vă reamintim faptul că în conformitate cu art.34 din OG.129/2000 republicată, cheltuielile pentru formarea profesională a salariaților se deduc, după caz, din impozitul pe profit, sau din impozitul pe venit”, a declarat Carmen Crișan, manager CFP din cadrul CCIA Arad.
Absolvirea unui astfel de curs oferă reale oportunităţi de angajare pentru toţi cei care-l studiază. Cursanții absolvenți pot opta fie pentru angajarea în marile companii, fie au posibilitatea de a lucra pe cont propriu. „În cadrul unei societăți comerciale este esențială existența unei contabilități performante, rolul acesteia fiind de a înregistra operațiile economice, de a întocmi documentele contabile de sinteză și de a interpreta rezultatele activității economice a societății”, a declarat arh. Gheorghe Seculici, președinte CCIA Arad.
Condiții de înscriere: studii medii (absolvent de liceu). Lectorul cursului este prof. Gabriela Stoiadin¸ formator autorizat, profesor contabilitate, grad didactic 1, expert contabil, manager, formator proiecte cu finantare europeană.
Pentru înscrieri cei interesaţi pot afla amănunte la telefon: 0730.188.299, email: carmen.crisan@ccia-arad.ro, persoană de contact: prof. Carmen Crișan, manager CFP – CCIA Arad.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here