Agromalim 2018, un real succes

Agromalim 2018, cel mai mare târg de agricultură din vestul ţării, a fost un real succes. Evenimentul a fost organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.
Ediția de anul acesta a reunit peste 280 de expozanți din 11 țări, reprezentate de companii cu renume, care au expus și au făcut demonstrații pe întreaga suprafața de expunere a centrului expoziţional Expo Arad. Vizitatorii au apreciat târgul, iar participanții a fost mulţumiţi de organizarea evenimentului şi de interesul manifestat de agricultori. „Interesul în creștere pentru participarea la târgul Agromalim, atât din partea expozanților cât și a vizitatorilor, ne confirmă că am reușit să creăm o platformă interesantă în cadrul căreia aceștia să interacționeze. Anul acesta expozanţii s-au declarat extrem de mulțumiţi de numărul vizitatorilor și apreciază că, în perioada următoare, discuțiile din cadrul evenimentului se vor concretiza, contribuind la dezvoltarea afacerilor. Mulțumim tuturor celor care au pus umărul la succesul ediției din acest an”, a declarat Cimi Enache, managerul evenimentului.
În cadrul deschiderii oficiale a fost semnat un protocol de colaborare dintre Camera de Comerţ din Arad şi organizatorul de târguri din Verona, Veronafiere. „Protocolul de colaborare este o continuare firească a bunelor relații pe care le-am avut de-a lungul timpului cu Verona şi va deschide un orizont de colaborare mai larg, pentru târgurile arădene, dar și pentru participări arădene la evenimente din Verona. Mulțumesc tuturor celor care au avut deschiderea de a participa la semnarea acestui protocol”, a declarat Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.
Următorul târg organizat de Camera de Comerț, Agricultură și Industrie a județului Arad va fi Vicii & Delicii şi se va desfăşura în perioada 19 -21 octombrie.
În data de 12 octombrie, la Expo Arad va avea loc prestigiosul eveniment anual, Gala Premierii Mediului de Afaceri Arădean – Topul Firmelor.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here