Noile trenduri în 2019 de la Atelierele UNIKA

Atelierele UNIKA reprezintă cel mai mare producător de agende din piele naturală și ecologică din România și s-au remarcat constant, de la înființare și până în prezent, prin profesionalism. Dar, pentru ca o firmă să nu își piardă farmecul, este nevoie și de inovație, corect? Așa au procedat și cei de la Atelierele UNIKA. Ca să îi surprindă pe cei cărora le sunt fideli, dar și potențialii clienți într-un mod plăcut, ei au pregătit noi trenduri în materie de agende și notesuri pentru anul 2019. Despre ce este vorba? Aflați în rândurile următoare!

Și agendele trebuie să fie moderne…

Probabil că v-ați pus întrebarea “De ce este nevoie de agende noi?” și încă nu ați găsit un răspuns potrivit. Ei bine, am putea spune că agendele fac și ele parte din categoria accesoriilor. Și cum accesoriile se produc mai mereu în funcție de tendințe, așa se întâmplă și cu agendele. La o întâlnire de afaceri, aspectul este extrem de important. Atunci când mergeți la o astfel de întâlnire, mai întâi creați un outfit și apoi vă gândiți la alte obiecte ce nu trebuie să vă lipsească. În acest caz, agenda este un must-have. Direct proporțional cu importanța ei este și aspectul acesteia. De ce spunem asta? Pentru că ea poate da indicii despre stilul vostru sau despre felul în care tratați întâlnirea respectivă. Astfel, pentru a nu crea impresii greșite persoanei din fața voastră, trebuie să alegeți cu grijă agenda cu care vă prezentați. Puteți găsi modele actuale de agende la Atelierele UNIKA, precum şi preţul lor in categoria agende 2019 preţ. Nu veți da greș!

Agenda Metal

Agenda Metal este una dintre noutățile aduse de Atelierele UNIKA în anul 2019. Putem spune chiar că este unică în lume. Materialul ei este creat de profesioniștii companiei, adică invenția lor. Nu mai există niciunde în lume! Interesant, nu-i așa? Coperta exterioară fixă este buretată, din piele ecologică texturată, cu suport pentru pix, închidere cu clapă metalică şi magnet. Culorile disponibile pentru această agendă sunt maro și gri, culori ce pot fi asortate destul de ușor aproape oricărei ținute, mai ales că deisgnul este modern.

unika 18 sept 2018 1

În ceea ce privește interiorul ei, agenda dispune de bloc fix nedatat, format 16×22 cm, hârtie offset ivoire, 224 pagini, tipar 2 culori, harta României forzatz.

Dacă ne-am gândi la un exemplu concret, ne-am da seama mai ușor cum pot fi asortate cele 2 nuanțe ale agendei. La întâlniri formale, cel mai adesea se alege negru, în materie de vestimentație. Negru exprimă eleganță și rafinament. Astfel, la un costum negru sau la o rochie office poate fi asortată oricare dintre cele două nuanțe.

Agenda Pocket

Agenda Pocket se face remarcată prin caracteristicile multiple. Este o agendă 4 în 1. Pe lângă faptul că îndeplinește funcția de agendă, ea are și suport de telefon, pentru documente și pentru CV. În plus, agenda are coperta buretată, din piele naturală, iar închiderea se face cu elastic tubular. Culorile în care poate fi găsită sunt negru, maro, cognac, bordo, bej.

Această agendă este potrivită pentru cei care sunt foarte ocupați și care au nevoie ca toate lucrurile necesare să se afle în același loc. Acum puteți merge doar cu agenda la întâlnirea planificată. Uitați de servieta mare și incomodă!

Pentru că la Atelierele UNIKA suprizele se țin lanț, ei anunță că începând cu anul 2019, vor introduce personalizări folio în 24 de culori, iar stocurile mari vor putea fi livrate chiar la a doua zi de la comandă. Veștile bune vin întotdeauna de la cei buni! Așadar, dacă aveți de gând să achiziționați o agendă la modă, puteți apela cu încredere la Atelierele UNIKA.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here