Rezultate de excepţie pentru doi practicanţi de bodybuilding din Arad

Doi arădeni au reprezentat în aceste zile Aradul la competiţii de forţă şi bodybuilding. Este vorba de Edmond Misaraş, cunoscut arădenilor şi ca Eddy Conan şi de un nou antrenor XOX Gym, Fransisc Andrasoni.
Fransisc Andrasoni a câştigat masters-ul la concursul Semtex Grand Prix, Ediţia a II-a, din 15-16 septembrie 2018, de la Suceava, Concurs Naţional de Culturism şi Fitness unde au avut drept de participare doar persoanele de cetățenie Română şi a ocupat locul 2 la concursul Seniori Plus 95 kg la aceeaşi competiţie.
Edmond Misaraş, sau Eddy Conan a participat la Trofeul şi Cupa Hercules, ediţia a 2 a 2018, la Băile Herculane. Sportivul arădean a adus la Arad atât Cupa Hercules, cât şi medalia de aur. „Ţin să mulţumesc lui Constantin Bîşcă pentru tot sprijinul şi “mustrările” pe care mi le dă mereu, spunându-mi: “Eddy, poţi mai mult de atât!” şi doar prin aceste vorbe mă motivează mereu. Mulţumesc tuturor prietenilor mei, care mereu sunt alături de mine, parinţilor mei, care mereu sunt în genunchi şi mă poartă în rugăciunile lor, surorilor mele dragi şi nu în ultimul rând lui Dumnezeu care m-a înzestrat cu această forţă”, a scria Eddy Conan pe pagina sa de Facebook.
„Sunt sportivi de o calitate extraordinară cărora le mulţumesc că reprezintă cu mândrie produsele XOX Nutrition şi XOX Gym. Rezultatele extraordinare se datorează în special modului de viaţă al celor doi, care tratează cu respect şi seriozitate acest sport. Invităm arădenii la mişcare, având la sala XOX Gym o gamă diferită şi profesională de aparate, dar şi suplimente nutriţionale 100% naturale”, a declarat Constantin Bîşcă, proprietar XOX Nutrition & XOX Gym.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here