Ţeapă descoperită la graniţă: un român a rămas fără maşina cumpărată din Italia

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au depistat un autoturism marca Audi Q3, în valoare de 60.000 de lei, căutat de autorităţile din Italia.
În data de 23.09.2018, în jurul orelor 03.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II- Csanadpalota, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean român în vârstă de 29 de ani, cu domiciliul în judeţul Caraş-Severin, conducând un autoturism marca Audi Q3, înmatriculat în Italia. La controlul de frontieră, şoferul a prezentat, pentru mijlocul de transport în cauză, un certificat de înmatriculare emis de autorităţile din Italia. În urma verificărilor în baza de date s-a constatat că mijlocul de transport şi plăcuţele de înmatriculare figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Italia. Şoferul a declarat că a cumpărat maşina cu 8.000 de euro, cu o zi înainte, de la un service din Bergamo, Italia. El susţine că nu a ştiut că autoturismul era furat sau căutat de autorităţi.
Mijlocul de transport, în valoare de 60.000 lei, va fi indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor la sediul S.T.P.F Arad. Poliţiştii de frontieră efectuează în acest caz cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here