[VIDEO] Polițiștii au căutat cu excavatorul în Mureșel: arma cu care a fost împușcat Dragoman nu a fost încă găsită

cautare arma confectiiArma cu care s-a tras în cartierul Confecții a fost căutată ore în șir în această dimineață. Efective ale Inspectoratului de Poliție Județean Arad, sprijinite de efective ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, cu utilajele adecvate au luat la „curățat” canalul Mureșel, în zona cartierului Confecții. Polițiștii au avut indicii că arma cu care a fost împușcat Daniel Dragoman a fost aruncată în acel loc. Numai că, deocamdată nu s-a găsit nimic. Polițiștii arădeni urmează acum alte piste pentru a putea rezolva cazul. „Se continuă cercetările în vederea depistării celor în cauză și tragerii lor la răspundere penală”, a declarat inspector principal de poliție, Lorena Radu.
În noaptea de 1 octombrie, Daniel Dragoman, cunoscut ca unul dintre locotenenții lui Uțu Rohozneanu a fost împușcat în cartierul Confecții, cu o armă de calibrul 9 mm. Polițiștii au reușit în câteva ore să dea de urma agresorilor. „În urma cercetărilor efectuate, au fost identificati doi bărbați de 33 si 34 de ani, bănuiți de comiterea activității infracționale”, a declarat inspector principal de poliție, Lorena Radu. Cei doi bărbați identificați sunt Alin Iovănuț și Florin Malița, ambii din Arad.
Deși a fost împușcat, Daniel Dragoman nu a depus nici o plângere. Polițiștii arădeni s-au sesizat din oficiu și au deschis un dosar de cercetare penală pentru tentativă de omor, deținere și uz de armă fără drept.
Se pare că între Dragoman și Iovănuț au existat probleme legate de contrabanda cu produse accizabile. Supărat, Iovănuț l-a luat pe Malița și s-au deplasat în plină noapte în cartierul Confecții, să îi aplice o corecție lui Dragoman. De asemenea, spun anumite surse, după ce l-au împușcat pe Dragoman, ei i-ar fi luat și o sumă mare de bani provenită din contrabanda cu țigări. Cum nimeni nu a depus nici o plângere, nu există nici furtul.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here