Au golit rezervoarele TIR-urilor, dar au fost prinși la un control în trafic

Polițiștii Secției nr. 2 Rurale Arad, împreună cu cei din cadrul Poliției orașului Sântana au reținut doi bărbați pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Ei sunt bănuiți că au furat 650 de litri de combustibil.
În noaptea de 3/4 octombrie a.c., polițiștii orașului Sântana au depistat și oprit în trafic doi bărbați de 23 si 47 de ani, din Secusigiu și Pâncota, în timp ce transportau cu un autoturism, în mai multe recipiente din plastic, 415 litri de motorină. În urma solicitării polițiștilor de a le înmâna documentele care atestă proveniența carburantului, cei doi bărbați au ridicat din umeri.
Din cercetările efectuate de polițiștii din Sântana, împreună cu cei ai Secției nr.2 Rurale Arad, s-a constatat că cei doi sunt bănuiți de comiterea a patru infracțiuni de furt calificat, comise în nopțile de 18/19 și 24/25 septembrie, la Semlac, Șeitin, Peregu Mic și Peregu Mare. De fapt, ei au sustras din rezervoarele mai multor TIR-uri și autobuze, aproximativ 650 de litri de combustibil.
În baza probatoriului administrat, s-a dispus reținerea pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore a celor doi bărbați, fiind introduși în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Arad.
În cursul acestei zile, ei urmează a fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here