DJ Layla lansează alături de Sianna piesa și clipul „Love Is Calling”

DJ Layla lansează alături de Sianna „Love Is Calling“, piesă semnată de producătorii muzicali ai proiectului, Radu Sîrbu și Sianna. În regia lui Alexei Sîrbu, videoclipul este o coproducție Cat Music & Rassada Music și după cum a declarat DJ Layla, este cel mai „picant” videoclip al său de până acum.
„Piesa « Love Is Calling » are un vibe și o senzualitate aparte, motiv pentru care am mizat mult pe culoarea roșu – culoarea pasiunii și am construit povestea astfel încât să capteze atât atenția cât și privirea”, mărturisește DJ Layla.
„Avem o piesă plină de pasiune și « savoare », iar videoclipul adaugă și mai multe « condimente » în această compoziție deja delicioasă și plăcută vederii și auzului. Deschidem un nou capitol odată cu piesa « Love Is Calling » , unul care pune bazele celui mai nou album marca DJ Layla, la care am placerea să particip ca producător și compozitor”, a adăugat Sianna.
DJ Layla a devenit cunoscută după lansarea primelor doua single-uri, „Single Lady” și „City Of Sleeping Hearts”, care au adunat milioane de vizualizări pe YouTube și au urcat rapid în fruntea clasamentelor muzicale internaționale. În plus, cele două artiste nu sunt la prima colaborare. De-a lungul timpului, DJ Layla și Sianna au lansat împreună piese precum „I’m Your Angel” sau „Without Your Love”.
DJ Layla lansează alături de Sianna piesa și clipul „Love Is Calling”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here