„Atentie, Cad Mere!”, primul joc al unui vlogger român

Alex Cozma, cunoscut în sfera vlogging-ului românesc sub numele de „Atenție, Cad Mere!”, lansează împreună cu trei studenți români jocul ce-i poartă numele.
Acesta este disponibil gratuit pe Android și, în curand, pe iOS:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wyverin.atentiecadmere
„Ne plac jocurile pe telefon, fie că așteptăm autobuzul sau suntem deja în el și așteptăm să treacă timpul. Acest joc te ajută să îți dezvolți coordonarea și până o faci, chiar dacă ai pierdut, primești o informație utilă, interesantă sau amuzantă la finalul rundei. Nu vreau să spun că o să joci doar ca să pierzi și să vezi ce mai e de zis, dar o să se întâmple”, a declarat Alex Cozma aka „Atenție, Cad Mere!”.
„Prima noastră legatură cu “Atentie, Cad Mere!” a fost în luna martie, când ne-a ajutat cu promovarea unui joc și ne-a susținut prin postarea unui clip pe canalul său de YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=hAaeaqfuhLk. Toți trei suntem fani “Atenție, Cad Mere!” și ne-am gândit că ar fi o idee super să facem un joc pentru un vlogger român”, au adăugat tinerii programatori.
Jocul îl are ca protagonist chiar pe vlogger și pentru că elementele caracteristice ale videoclipurilor sale sunt merele, nu aveau cum să lipsească. „Arma” este un măr pe care utilizatorul trebuie să îl controleze pentru a trece peste obstacole și pentru a aduna cat mai multe puncte. Scorul este calculat în “IQ”, și deși uneori jucătorul poate pierde, câștigă informații utile, care îl ajută să își dezvolte abilitățile.
Cu peste 675.000 de abonați pe YouTube și peste 120 de milioane de vizualizări, „Atenție, Cad Mere!” prezintă prin videoclipuri educaționale realități interesante despre viață și lume. Vlogger-ul face parte din portofoliul TRU, alături de Noaptea Târziu, Cristina Kovacs, Zappy TV, zZaNdrei, Theoxxh, Magda, Bisi și mulți alții. TRU (The Real You) adună sub umbrela sa creativi din diverse domenii care au ca mediu de lucru online-ul și adaugă la mixul creației factorul tehnic într-un spațiu special amenajat.
„Atentie, Cad Mere!”, primul joc al unui vlogger român:
[youtube=https://youtu.be/XN5F5t_LTHk]

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here