AROBS sprijină UNIFEST Arad și vă invită la 10 zile de energie!

AROBS Transilvania Software mai face un pas către comunitatea arădeană și invită locuitorii tineri de orice vârstă ai municipiului la UNIFEST.

AROBS și Liga Studenților din Universitatea “Aurel Vlaicu”, organizatorii UNIFEST, ne pregătesc 10 zile de distracție, între 2-12 noiembrie 2018, în mai multe locații din Arad.
AROBS dorește să aducă un plus de valoare importantului eveniment studențesc, atât prin discuții serioase pe tema industriei de IT, dar și prin multe surprize pentru toți participanții.

În cadrul UNIFEST, va avea loc IT Workshop by AROBS, unde un număr de studenți vor face cunoștință cu colegii noștri din filiala locală și vor afla mai multe despre activitatea și produsele noastre. Aceste evenimente fac parte din campania Hello, #AROBSArad, o campanie prin care multinaționala de la Cluj vrea să se prezinte comunității noastre.

În cei peste 20 de ani de existență, AROBS a ajuns să dezvolte atât linia de produse proprii pentru piețele interne și internaționale (Optimall SFA, TrackGPS, Optimall WMS, Optimall Logistic etc), cât și să se specializeze în furnizarea de soluții în regim de outsourcing pentru industrii diverse precum Automotive, Travel & Hospitality, Life Sciences & IoT, Enterprise Applications & Products. În acest moment peste 750 de angajați și colaboratori activează în sediile AROBS din România – Cluj-Napoca, Tg. Mureș, Baia Mare, Arad, Suceava, Iași și București – la care se adaugă și filialele internaționale: Germania, Ungaria, Republica Moldova, Indonezia, Olanda și Belgia.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here