Panică la Șiria: doi copii au dispărut de două zile de acasă

Doi copii, o fată de 15 ani și fratele ei de 13 ani, din Șiria au plecat de acasă și nu s-au mai întors. Sute de persoane îi caută în tot județul, iar polițiștii arădeni fac apel la cei ce i-ar fi putut vedea.
Cei doi, Anita și Daniel Armando Muntean au locuit cu bunica lor la Șiria. Nu se știe din ce motiv, cei doi frați au plecat de acasă sâmbătă, 20 octombrie și nu s-au mai întors. Bunica, disperată a lertat poliția, care îi caută acum pe cei doi copii.
Daniel Armando Muntean are 13 ani, 1,70 m., 60 de kg., păr negru, tuns scurt, și ochi căprui. La momentul dispariției, minorul era îmbrăcat într-o pereche de jeanși albaștri, bluză neagră cu guler maro, iar în picioare purta șlapi negri cu alb. Sora lui, Anita Muntean are 1,65 m., 55 de kg., păr șaten, lung și ochi căprui. La momentul dispariției era îmbrăcată într-o pereche de jeanși albi cu mărgele, tricou alb cu imprimeu și vestă albastră, iar în picioare purta patofi sport colorați.
Polițiștii arădeni roagă persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea minorului să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

UPDATE: Cei doi copii au fost depistați ieri seară, pe raza localității Lipova. Nu au fost victimele vreunei infracțiuni.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here