Bogdan Moisi, martirul galeriei Bătrânei Doamne, omagiat de suporteri din toată țara în ziua în care ar fi trebuit să se bucure de două ori

Suporteri din mai multe orașe din țară au venit la Arad pentru a-l omagia pe unul din cei doi membri ai galeriei UTA, care și-a pierdut viața în tragicul accident rutier de pe podul Micălăcii. Bogdan Moisi ar fi avut azi dublu prilej de a sărbători: echipa sa de sulfet, UTA, s-a impus în Derby-ul vestului, chiar la Timișoara iar ceasul vieții urma să marcheze al 21-lea an al său de viață. Însă ceasul s-a oprit brusc, în momentul în care mașina condusă de bunul său prieten., Bogdan Mihoc, a plonjat în gol de pe pod, după o sesiune de pregătire a coregrafiei pentru derby-ul de la Timișoara. Pentru că duminică ar fi fost ziua sa de naștere, înmormântarea lui Bogdan Moisi a fost amânată pentru luni.
Supoteri de la cluburi din mai multe orașe din țară, alături de cei ai Bătrânei Doamne, i-au pregătit un ultim omagiu la casa mortuară unde corpul său a fost depus. Făclii aprinse, bannere, oameni plânși, iubitori ai aceluiași fotbal care i-a marcat scurta sa viață, toți s-au adunat pentru a-l omagia pe tânărul care și-a găsit atât de tragicul sfârșit cu puțin timp înaintea unei victorii cu valoare de simbol a echipei sale de suflet. Odihnește-te în pace, Bogdan Moisi, alături de Bogdan Mihoc, care a fost înhumat astăză, uniți în veșnicie prin iubirea fără moarte pentru echipa voastră de suflet, UTA!

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here