Hello, #AROBSArad continuă – IT Workshop în inima Aradului

Arobs IT WorkshopAROBS Transilvania Software organizează luni, 5 noiembrie, de la ora 10, un eveniment denumit IT Workshop by AROBS.

Reprezentanți ai AROBS vor prezenta compania și proiectele cele mai interesante în derulare, iar locația este biroul curând deschis în vara aceasta, în Arad Plaza. Evenimentul este o altă inițiativă a celor de la AROBS pentru a se prezenta comunității arădene și este organizat cu sprijinul Ligii Studenților din Universitatea “Aurel Vlaicu”.

IT Workshop by AROBS  va avea loc în cadrul programului UNIFEST, unde studenții vor face cunoștință cu colegii noștri din filiala locală și vor afla mai multe despre activitatea și produsele noastre.

În cei peste 20 de ani de existență, AROBS a ajuns să dezvolte atât linia de produse proprii pentru piețele interne și internaționale (Optimall SFA, TrackGPS, Optimall WMS, Optimall Logistic etc), cât și să se specializeze în furnizarea de soluții în regim de outsourcing pentru industrii diverse precum Automotive, Travel & Hospitality, Life Sciences, Enterprise Applications. În acest moment peste 750 de angajați și colaboratori activează în sediile AROBS din România – Cluj-Napoca, Tg. Mureș, Baia Mare, Arad, Suceava, Iași și București – la care se adaugă și filialele internaționale: Germania, Ungaria, Republica Moldova, Indonezia, Olanda și Belgia.

Pentru detalii, trimiteți email la connect@arobs.com

 

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here