Hello, #AROBSArad! Peste 50 de IT-iști și studenți arădeni au participat azi la workshop-ul AROBS

Full house azi la #AROBSArad, unde peste 50 de IT-iști și studenți arădeni au participat la workshop-ul organizat de AROBS Transilvania Software, la sediul lor din Arad Plaza.

Reprezentanți ai AROBS au prezentat compania și proiectele cele mai interesante în derulare. IT Workshop by AROBS a avut loc în cadrul programului UNIFEST, iar studenții și nu numai, au făcut cunoștință cu filiala locală a multinaționalei de la Cluj.
Participanții au avut ocazia să se amuze și cu roboțelul Banbi, creat tot de studenți, în cadrul unui internship.

Aici îl puteți vedea pe Banbi, the robot:

În cei peste 20 de ani de existență, AROBS a ajuns să dezvolte atât linia de produse proprii pentru piețele interne și internaționale (Optimall SFA, TrackGPS, Optimall WMS, Optimall Logistic etc), cât și să se specializeze în furnizarea de soluții în regim de outsourcing pentru industrii diverse precum Automotive, Travel & Hospitality, Life Sciences, Enterprise Applications. În acest moment peste 800 de angajați și colaboratori activează în sediile AROBS din România – Cluj-Napoca, Tg. Mureș, Baia Mare, Arad, Suceava, Iași și București – la care se adaugă și filialele internaționale: Germania, Ungaria, Republica Moldova, Indonezia, Olanda și Belgia.

Arad este cea mai tânără filială românească a AROBS, înființată în mai 2018.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here