LIT lansează single-ul și videoclipul „Me gustas”

LIT lansează „Me gustas”, o piesă cu ritmuri caliente însoțită de un videoclip hot. Versurile sunt scrise chiar de artist, iar muzica este compusă împreună cu Șerban Cazan, Iulian Nagy și Cisa în studiourile HaHaHa Production.
„«Me gustas» este o piesă la care am lucrat cu foarte mare plăcere. Este despre momentul acela când încerci s-o cucerești și îi spui o mulțime de lucruri frumoase pe care, însă, le spui tuturor. Mi-a fost foarte ușor să scriu versurile, le-am scris pe loc. Când simt ceva, îmi e foarte ușor să spun în versuri. E ciudat, dar foarte drăguț. Mulțumesc echipei, în mod deosebit Isei, care a înțeles perfect ce îmi doresc de la videoclip. Sper să vă placă!”, mărturisește LIT.
De origine spaniolă, LIT aka. Carlos Enrique a crescut între două culturi muzicale latino. Inspirat de artiști precum Big Pun, Notorious B.I.G., DMX, Immortal Technique, Daddy Yankee și Don Omar, LIT s-a făcut remarcat prin flow-ul său și prin capacitatea sa de a improviza cu ușurință. De-a lungul timpului, artistul a urcat pe scena unora dintre cele mai importante festivaluri din lume alături de nume ca Hector el Father, Naldo, Yomo, dar și What’s UP, Puya și multi alții. În plus, LIT este și autorul versiunilor în spaniolă ale unor piese lansate de Feli, Paul Damixie și Lariss.
LIT lansează single-ul și videoclipul „Me gustas”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here