Sore și Seredinschi aruncă cu „Praf de stele”

Sore și Sere aruncă cu „Praf de stele”, un nou single care împrăștie magie, produs în studiourile HaHaHa Production și lansat împreună cu MediaPro Music și Cat Music.
„Am scris *Praf de stele* pentru că îmi doresc ca tot ceea ce trăiesc să nu se schimbe. Mi-am adus aminte de copilarie, când mă prefăceam că fac magie, aruncând cu bucățele de hârtie… așa văzusem în filme. De aici a pornit inspirația: să îngheț timpul, sentimentele și trăirile printr-o piesă magică”, dezvăluie Sore.
„Piesa *Praf de stele* are un concept inedit, creat de Sore, mă bucur mult că am participat. Lucrurile s-au întâmplat foarte rapid, spontan, a fost o zi obișnuită la studio, la HaHaHa Production, care s-a transformat într-o sesiune cu Sore. Șerban Cazan, producătorul piesei, mi-a arătat instrumentalul, mi s-a părut foarte cool și de acolo… magie”, a adăugat Seredinschi.
Sore spune că îi place foarte mult timbrul vocal al lui Seredinschi și alegerea colegului ei de la HaHaHa Production ca partener pentru această piesă nouă i s-a părut una firească: „Cred că este un artist valoros din noul val și mă bucur să fiu prima lui parteneră de duet”. Conceptul clipulului îi aparține lui Sore, iar regia este semnată de Isabela Szanto: „Cu această piesă deschid ușa spre o altfel de Sore. Pentru mine, libertatea în exprimarea artistică este cea mai importantă. Welcome to my magic land!”, a adăugat artista.
Sore a lansat hituri ca „Inima”, „Different”, „Dor să-ți fie dor”, „Când vremea e rea”, „Dintr-o mie de femei”, „Sărută-mă și taci”, cu primele locuri în topurile muzicale și milioane de vizualizări pe YouTube. Și anul trecut, Sore a fost prezentă cu multe piese; a colaborat cu Feli pentru single-ul „Ce mai vrei?”, ulterior i-a dat o super replică lui Smiley prin piesa „Știu de unde vii la ora asta”, unul dintre cele mai bune remake-uri ale anului, a lansat piesa manifest „Ultima lacrimă”, dar și piesa „Bumba”.
Fost concurent la Vocea României, acum artist la HaHaHa Production, Seredinschi este una dintre cele mai apreciate voci noi din muzica românească. Drumul lui în muzică a început alături de Smiley și echipa de la HaHaHa Production, unde a și compus prima piesă, „Piesa mea de dor”. Aceasta are aproape 4 milioane de vizualizări pe YouTube și s-a auzit pe radiourile din întreaga țară.
Sore și Seredinschi aruncă cu „Praf de stele”:

Ascultă/Descarcă „Praf de stele”: https://MediaPro.lnk.to/PrafDeStelePR

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here