Amna și Robert Toma lansează „Aproape cel mai departe”, un single cu un clip inedit

După hiturile „La capătul lumii” și „În oglindă”, piese care au adunat peste 43 de milioane de vizualizări pe YouTube, AMNA lansează un nou single featuring Robert Toma. Piesa „Aproape cel mai departe” este produsă și compusă de Robert Toma, Alex Parker și Mircea Pavilcu, iar videoclipul este regizat de Sega. „Lucrez cu Robert de peste 6 ani și avem o chimie puternică, este sufletul meu pereche din punct de vedere muzical. «Aproape cel mai departe» este cel de-al treilea episod din filmul nostru și este o piesă foarte sensibilă. Am simțit că videoclipul trebuie să fie ceva diferit față de ce am făcut până acum și sperăm foarte mult să vă placă”, mărturisește AMNA.
„Sunt extrem de bucuros că am ajuns să lansez deja a treia piesă cu AMNA. «Aproape cel mai departe» este despre cei care se despart și ajung să se caute unul pe celalalt neîncetat indiferent de distanța dintre ei. Sper să vă placă la fel de mult cum v-au plăcut și celalalte piese”, declară Robert Toma.
AMNA a cucerit publicul cu piese precum „Tell me why”, „În oglindă” (feat Robert Toma), „Arme” (feat. What’s UP) și „Nu poți să mă uiți” (feat Dorian), care au reușit să strângă milioane de vizualizări pe YouTube și să ajungă în topurile radiourilor din România. Anul acesta, Amna a lansat „De Câte X Vrei Tu”, o piesă ce redă povestea din viața de zi cu zi a unui cuplu.
Robert Toma este artist și compozitor în echipa DeMoga Music și a colaborat de-a lungul timpului cu artiști consacrați din România, pentru care a compus și produs piese – Marius Moga, Andra, Ruby, Corina, Dorian Popa, Liviu Teodorescu și alții. Robert Toma a lansat single-uri precum “Toată vara” (feat. Marius Moga), „Voi fi acolo”, „Tot ce mi-a rămas”( feat. Adda și Liviu Teodorescu), „Până vom îmbrătrâni”, “Binele ce îmi face rău” (feat. Jovanna) și “Cum trăiește lumea bună”, piese care au adunat peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube.
Amna și Robert Toma lansează „Aproape cel mai departe”, un single cu un clip inedit:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here