N-avea permis, dar și l-a cumpărat și a plecat la plimbare cu mașina

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanapalota au depistat un tânăr din Bulgaria care conducea un autoturism în baza unui permis de conducere croat fals.
În data de 12.11.2018, în jurul orei 19.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanapalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean bulgar în vârstă de 26 de ani, la volanul unui autoturism marca Mazda, înmatriculat în Bulgaria. La controlul specific, bărbatului i s-a solicitat să prezinte pe lângă documentele de identitate şi permisul de conducere. Acesta a arătat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Croaţia. Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals. Extinzând cercetările, poliţiştii de frontieră au constatat că tânărul nu deţine permis de conducere. Bulgarul a declarat că și-a cumpărat actul respectiv din Germania, cu suma de 200 de euro.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here