[VIDEO] Aradul, prezent la conferința „Reeducare prin tortură versus reeducare prin cultură”

În perioada 15 – 18 noiembrie, Penitenciarul Iași, prin Serviciul Educație și Asistență Psihosocială, organizează în premieră – Conferința națională de educație penitenciară „Reeducare prin tortură versus reeducare prin cultură”.
Organizarea manifestării se derulează pe parcursul a patru zile, în perioada 15 – 18 noiembrie 2018 și constituie un bun prilej de a aduce împreună specialiști din țară, dar și parteneri din Japonia și Republica Moldova, implicați în educația adulților din toată țara, din domeniile educației, sociologiei și psihologiei, psihopedagogiei, culturii, artei, asistenței sociale, dar și din alte ramuri, într-o abordare interdisciplinară.
Aradul a fost reprezentat de părintele Vlad Oneț, capelan la Penitenciarul Arad. „Participând din partea cealaltă a țării, din partea vestică, am unit practic răsăritul cu apusul printr-o unire care s-a înfăptuit și acum 100 de ani, o linie centenară care păstrează până astăzi valorile cetății iașului și valorile cetății românești de la Arad”, a declarat părintele Vlad Oneț, capelan la Penitenciarul Arad.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici