Ana Munteanu, câștigătoarea emisiunii concurs Vocea României 2017, nu se mai ascunde „De ochii lumii”!

Talentata Ana Munteanu, câștigătoarea emisiunii concurs Vocea României 2017 și interpreta a rolului principal în musical-ul „Mamma Mia!”, în rolul Sophie, lansează noul single – „De Ochii Lumii”, o piesă despre iubiri neîmpărtășite și despre oameni ce se prefac că totul este bine în relații sortite eșecului … doar așa … de ochii lumii. „Crede în tine și nu te lăsa doborât de nici un obstacol. Această piesă vorbește despre acele persone care aparent îți sunt alături, în care investești timp și sentimente, dar care ajung să te trădeze, să te mintă și chiar să se transforme în dușmani. Tot ce trebuie să faci este să fii exact cine ești tu, cu bune și cu rele. Nu încerca să-ți ascunzi durerea. Nu încerca să te prefaci că totul este bine, că nu s-a întâmplat nimic, doar așa, de ochii lumii. Ia decizii, manifestă-te în felul tău, autentic și curajos”, a declarat Ana Munteanu.
Piesa „De Ochii Lumii” este compusă de Vlad Popescu, Șerban Cazan, Cristi Pascu, Sebastian Seredinschi și Florin Boka în studiourile HaHaHa Production sub egida MediaPro Music, iar clipul este regizat de Isabella Szanto. Aceasta este cea de-a treia piesa lansată de tânăra artistă, după „Măști”, single-ul ei de debut și „Unde Te Duci?”.
Ana Munteanu este în vârstă de 17 ani, cântă de la 5 ani și în prezent este eleva liceului de muzică „Ciprian Porumbescu” din Chișinău. Talentul muzical și pasiunea pentru muzică le-a moștenit de la părinții ei, iar în 2014, la numai 13 ani, tânăra a câștigat „Moldova are Talent”, cu piesa Patriciei Kaas – „Il parle d’amour”.
Ana Munteanu, lansează „De ochii lumii”:
Vizionează/Downloadează piesa: https://MediaPro.lnk.to/DeOchiiLumii

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here